:: |
Šta je tebi bitnije? |
Lepota |
|
0% |
[ 0 ] |
Pamet |
|
100% |
[ 2 ] |
|
Ukupno glasova : 2 |
|
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Kada biste morali da birate šta bi vam bilo bitnije: da partner bude lep ili da bude pametan?
Istraživači kažu da su se tradicionalni prioriteti prilikom izbora partnera promenili. Muškarcima su danas privlačnije pametne nego zgodne žene, a ženama više nije najbitniji njegov novčanik, već glava, ali i telo.
Zanimljivo je, takođe, da današnjim muškarcima gotovo da više nije važno da li žena zna da kuva, pokazalo je istraživanje Univerziteta Jork koje je obuhvatilo 12.000 ljudi u 30 zemalja.
Istraživanje je, takođe, pokazalo i da su pripadnice lepšeg pola, naročito u razvijenim društvima kao što su Velika Britanija, ili Skandinavija, finansijski sve samostalnije, zbog čega im je izgled muškarca sve bitniji.
Dakle, muškarci - opuste se što se tiče zarađivanja, manje vremena možete da provodite u kancelariji, a više u teretani. Dame, međutim, mogu slobodno da grickaju svoju omiljneu poslasticu dok čitaju svetske klasike, na primer.
Da li se i ti slažeš sa tim?
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Hm...da ide u teretanu i da manje zarađuje, a ja da se debljam i jedem ono što nisam skuhala, uz put čitajući klasike o kojima nemam sa kim da razgovaram... da mi se ispira mozak svakakvim glupostima, a ja da buljim u njegovo lijepo, poželjno lice i tijelo...mani me se sa istraživanjima! Ono što je meni lijepo, ne mora da bude i drugima, ono što je za mene pametno, možda nekom drugom i nije...tako da o ukusima ne vrijedi raspravljati a sreća da nisam prisiljena da biram ili jedno ili drugo. I kada bih došla pred takav izbor, radije bih bila sama, brate. Bar u ovim godinama sad.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|