Namera im je bila da i gluvoneme upozore da je masturbacija štetna, ali znakovni jezik ume da bude i te kako provokativan...
Relogijske dogme i seksualne slobode su oduvek u sukobu. Sve što ima veze sa seksom nije baš prihvatljivo, pa su tako i Jehovini svedoci su u želji da i gluvoneme upozore da je masturbacija greh, napravili "edukativni video" koji je za kratko vreme postigao neverovatnu gledanost.
Zašto je video postao popularan? Pa, znakovni jezik je ponekad veoma bukvalan, a neko se dosetio i da u video doda muziku i sada na Internetu postoje desetine verzija sa različitim muzičkim podlogama.
Probajte da se ne nasmejete.
(MONDO)
cezar1071944 Glas mog anđela
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
Masturbacija nije štetna,to svako zna,ali možda ne zna da su Jehovini svedoci - sekta.Često pokušavaju da vrbuju ljude,i par puta su mi prilazili razne osobe iz sekti,ali sam hvala Bogu videla odmah ko su i otarasila ih se..Jehovine svedoke bi trebalo zakonom ZABRANITI,kao versku zajednicu.Zašto?Evo samo jedan dobar razlog za to,a ima ih mnogo više.Dete je doživelo saobraćajnu nesreću i hitno je trebalo da primi transfuziju krvi,ali otac to nije dopustio jer je pripadao Jehovinim svedocima (a njima to njihova vera ne dopušta,da prime krv)Mislim da je sasvim dovoljno zašto treba zabraniti ih kao"versku zajednicu".
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma