www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Manje kose, više seksa?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 03, 2012 4:25 pm    Naslov poruke: Manje kose, više seksa? Na vrh strane Na dno strane

Ne očajavaj ako je kosa počela da ti opada, već se ošišaj na "nularicu" - to žene vole, pokazalo je jedno istraživanje.

Muškarci koji su prirodno oćelavili ili briju glavu, deluju snažnije i muževnije, pokazalo je istraživanje sprovedeno u Americi, a čiji rezultati su objavljeni u časopisu Journal of Social Psychological and Personality Science (SPPS).

"Muškarci koji su skroz ćelavi ili se briju, ženama su privlačniji od onih koji imaju proređeno vlasište", kaže vođa istraživanja Alfred Man sa Univerzitet Pensilvanija.

U istraživanju je učestvovalo 60 žena koje su posmatrale fotografije muškaraca slične građe i starosti, ali sa različitom količinom kose na glavi.

Većina ispitanica je one bez kose ocenila kao dominantne, snažne i više.

Zahvaljujući tim rezultatima, muškarcima koje muči opadanje kose pružena je uteha i nada da nije kraj sa njihovim ljubavnim i seksualnim životom.

"Žene poštuju smelu odluku muškarca da obrije glavu", objasnio je Man i dodao da obrijani muškarci imaju i veći potencijal da postanu vođe.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 06, 2012 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

glupost...kao i to da su debeli dobrice..da su mrsavi zloce..
da zene sa malim grudima upraznjavaju bolji seks..tj pruzaju bolja seksulana zadovoljstva..
da muskarci sa malim penisima su neki tehnicari..
samo ne znam sta tehnice sa malim penisima..i kakav je to tehnika
koju imaju samo ti mali penisi a nemaju normalni Laughing
i tako...je i ovo...sa kosom..celavost je nasljedan faktor..
i celacvost moze da izazove i stres...strah..neuredan zivot ...neodgovarajuca ishrana...alergije..
i pun klinac jos stvari...su uzrok celavosti...
seksualna aktivnost i njen kvalitet...i zelja...pre svega zavise od kvaliteta zdravlja...
fizicke spreme...

ja ne znam nijednog "ljubavnika" (da ne koristim vulgarnost)
Smile koji je celav....ili procelav...niti sam kad cuo za takvog....a da pri tome nije u dobroj fizickoj spremi
i potpuno zdrav...za dobar seks..treba biti opremljen...pre svega..tamo gdje treba...
alat i dobra kondicija...i treba imati mnogo seksa...sa raznim profilima zena...
da bi postao dobar..
logika i iskustvo..meni govore da...
jedan celavko...u 25-30 toj...moze da ima svega... sem mnogo seksa...sa raznim zenama...

glupost pa eto....i zamraju me ovakve price..ko bajagu cekanje tamare...dok vjetar samara Razz
a nje nema...Confused Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Manje kose, više seksa? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon