www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zatvor zbog sendviča
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 40

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 08, 2012 11:59 am    Naslov poruke: Zatvor zbog sendviča Na vrh strane Na dno strane

Vlasti Nebraske optužile su čoveka na pet dana zatvora, jer je gurnuo svoju suprugu na krevet i natrljao joj sendvič u lice.

Leri Spurling (50) biće u pritvoru pet dana, zbog kršenja javnog reda i mira.

Njegova žena, čije ime nije spomenuto je rekla policiji da je njen muž bio ljut na nju zbog toga što ga je ona naterala da žive na selu.

“Bio je veoma uznemiren, jer ovde nema gde da prošeta, pa mu je dosadno”, rekla je gospođa Spurling.

Ispričala je policiji da je tokom svađe popio dosta piva, a da je ona u tom trenutku pravila sendvič.

“On me je pratio do spavaće sobe, povukao me za kosu, gurnuo me na krevet i natrljao mi sendvič u lice”, rekala je Spurlingova.

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zatvor zbog sendviča Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon