Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
Pop pevačica Marina Tadić dobila je ponudu da se pojavi u turskoj seriji "Sulejman Veličanstveni", u istom periodu kada bi svoje scene trebalo da snimi i Bred Pit.
Marina će se, ukoliko prihvati ponudu, u kratkoj ulozi pojaviti kao jedna od gošći u sultanovoj palati. Pevačica se trenutno dogovara o detaljima.
Sve je počelo kad je Marinin spot za pesmu "Bol za bol", video jedan od producenata i glavni kostimograf serije Serdar Basbug, prilikom posete prijateljima u Beogradu.
"Marina ima harizmu, a njeno koketiranje sa kamerom me je oduševilo. Predložio sam reditelju da je angažuje i koliko shvatam, trenutno se radi na tome", potvrdio je Serdar Basbug, a prenose "Novosti".
Holivudski glumac Bred Pit već je potvrdio učešće u seriji, pa će pevačica biti u prilici da sarađuje sa jednim od najpopularnijih glumaca na planeti.
"Ne znam turski i teško da ću moći da pričam na tom jeziku, osim ako neće da me sinhronizuju. Pročitala sam negde da će i Bred Pit glumiti u seriji, pa u tom slučaju pristajem i na brzi kurs turskog", kaže Marina.
(MONDO)
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
ja sam bio poceo gledat ovu seriju...al' mi se nesto nije svidjela...cini mi se da ce pokvariti...
utisak o tom liku....
iance sulejman velicanstveni je jedna od istorijskih licnosti koje imaju moje potpuno divljenje...i postovanje... jedan mi je...od omiljenih istorijskih likova....
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
njanja1011 *look by njanja*
Godine: 38
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
aaaa...ovo su rekli i za karleušu...
viđećemo marina...
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..."
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Je l' to ona turska serija? Ma...nema teorije da kvarim svoje viđenje, mišljenje i neka saznanja glupim komercijalnim serijama. I ko je uopšte Marina Tadić?
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma