www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Mladić se upucao u stomak
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 05, 2012 4:48 pm    Naslov poruke: Mladić se upucao u stomak Na vrh strane Na dno strane

U centru Beograda jedna osoba teže je ranjena iz vatrenog oružja. Stanari zgrade u Cara Uroša tvrde da je mladić sam pucao sebi u stomak.

Muškrac star 21 godinu pogođen je na uglu ulica Cara Uroša i Strahinjića bana, a ekipa Hitne pomoći ga je sa prostrelno ranom prevezla u Urgentni cetar na reanimaciju.

Mladić je po dolasku lekara bio u svesnom i stabilnom stanju.

"Novosti" pišu da se verovatno radi o pokušaju samoubistva.

Stanari u Ulici cara Uroša broj 36 pronašli su ranjenog mladića na stepeništu zgrade. Oni su oko 22 časa na stepenicama na drugom spratu pronašli mladića sa - prostrelnom ranom u stomaku.

S. B. (21) je prema prvim informacijama pokušao da se ubije pištoljem marke "cz", ali ga je jedna stanarka videla na vreme i pozvala Hitnu pomoć koja ga je u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar.

U torbi koja se nalazila pored njega pripadnici MUP Srbije pronašli su pištolj, municiju i nož. Iako je mladić bio svestan kada su Hitna pomoć i policija stigli u zgradu, S. B. nije želeo ništa da im kaže i nije odgovarao na njihova pitanja.

"Gledao sam televizor i odjednom se u hodniku zgrade začuo jak prasak. Pomislio sam da klinci bacaju petarde, ali onda sam čuo buku i vrisak jedne komšinice i izleteo sam napolje. Onda sam video kako mladić leži na stepenicama. Komšija mi je rekao da je momak ušao za njim u zgradu i da je rekao da ide kod kolege", kaže jedan od stanara ove zgrade.

Stanari zgrade tvrde da S. B. nije živeo u ovoj zgradi i nikada ga ranije nisu videli. Policijska istraga utvrdiće da li se mladić zaista upucao ili je neko pokušao da ga ubije, pišu "Novosti".

(MONDO)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Mladić se upucao u stomak Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon