:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
U centru Beograda jedna osoba teže je ranjena iz vatrenog oružja. Stanari zgrade u Cara Uroša tvrde da je mladić sam pucao sebi u stomak.
Muškrac star 21 godinu pogođen je na uglu ulica Cara Uroša i Strahinjića bana, a ekipa Hitne pomoći ga je sa prostrelno ranom prevezla u Urgentni cetar na reanimaciju.
Mladić je po dolasku lekara bio u svesnom i stabilnom stanju.
"Novosti" pišu da se verovatno radi o pokušaju samoubistva.
Stanari u Ulici cara Uroša broj 36 pronašli su ranjenog mladića na stepeništu zgrade. Oni su oko 22 časa na stepenicama na drugom spratu pronašli mladića sa - prostrelnom ranom u stomaku.
S. B. (21) je prema prvim informacijama pokušao da se ubije pištoljem marke "cz", ali ga je jedna stanarka videla na vreme i pozvala Hitnu pomoć koja ga je u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar.
U torbi koja se nalazila pored njega pripadnici MUP Srbije pronašli su pištolj, municiju i nož. Iako je mladić bio svestan kada su Hitna pomoć i policija stigli u zgradu, S. B. nije želeo ništa da im kaže i nije odgovarao na njihova pitanja.
"Gledao sam televizor i odjednom se u hodniku zgrade začuo jak prasak. Pomislio sam da klinci bacaju petarde, ali onda sam čuo buku i vrisak jedne komšinice i izleteo sam napolje. Onda sam video kako mladić leži na stepenicama. Komšija mi je rekao da je momak ušao za njim u zgradu i da je rekao da ide kod kolege", kaže jedan od stanara ove zgrade.
Stanari zgrade tvrde da S. B. nije živeo u ovoj zgradi i nikada ga ranije nisu videli. Policijska istraga utvrdiće da li se mladić zaista upucao ili je neko pokušao da ga ubije, pišu "Novosti".
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|