:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Na zemunskoj pijaci Senjski trg nepoznati muškarac je udarajuči ih lopatom ubio šest štenaca, kažu očevici.
Čovek je pobegao, a nemili događaj videli su prolaznici i prodavci, pišu "Novosti".
Ovu informaciju i uznemirujuće fotografije beogradski dnevnik je dobio od Tomislava Krantića, člana jednog od Udruženja za zaštitu životinja. On je odmah pozvao policiju, komunalne inspektore i Zoohigijenu.
U VU Veterina Beograd su nam potvrdili da je njihova ekipa izašla na teren i zatekla mrtve štence, ali da će tek obdukcijom biti utvrđen tačan uzrok smrti.
(MONDO, foto Tomislav Krantić)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
| Citat: | kažu očevici.
Čovek je pobegao, a nemili događaj videli su prolaznici i prodavci, pišu "Novosti". |
Aman, što mu ne oteste lopatu, zaboga?!
Uh...šta i ja pitam!?
Taj lik nije sav svoj, tako bi lopatom zatukao bilo koje malo, nezaštićeno biće.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
fb_100004100480526 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Nov 2012 Poruke: 1

|
|
|
taj covek je u popunosti u pravu sto je ubio te pse jer oni sutra dan na ulici spopadaju decu koja imaju 5,6,7, godina i sve ih unakaze, a drzava stiti psa a ne dete i coveka. sada i ako te neki opasan pas lutalica ujede nesmes nista da uradis osim da cutis....
|
|
|
| |
|
 |
D@cha Prijatelj foruma

|
Godine: 91
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla

|
|
Taj nije bas svoj na svome,takve javno treba upucati
ja veoma mrzim pse lutalice,i njih bih i ja ubijao,ali stence od dva meseca? malo nema veze sa mozgom
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Upravo tako, ako je htio da ih se riješi, mogao je to da uradi bilo gdje da ostatak svijeta ne gleda, ili ih je trebao potrovati u vlastitom dvorištu. pa zakopati a ne ostaviti na ulici onima koji nemaju nikakve veze sa njegovim mrtvim štencima. Naravo da sam uvijek na strani djeteta koje napadne pas, kojeg vlasnik vodi onako slobodno bez korpe i povodca i to ne pse nego "telad", ali biti na strani ljudi koji lopatom tuku tako mala bića, makar to bilo bilo koje, sigurno da nisam.
|
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Štenci mali sigurno ne mogu nikog ujesti,jer su mali,nezaštićeni i još cvile za majkom,To je tako brutalno,da ne mogu verovati da neko mođe ubiti nemoćne male keriće..bolje da ih odneo u neki azil,ili rekao nekom da ih usvoji.Da sam tamo se zadesila, zaštitila bih te male keriće,šta su mu oni krivi.Ako mu je do tuče,nek nađe nekog ravnog sebi,pa nek se tuče.
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Uhapšen monstrum koji je ubio štence
Zemunska policija privela Vujicu V. (43) zbog sumnje da je u Zemunu ubio četiri šteneta, potvrđeno je u MUP-u Srbije. Nakon saslušanja u policiji i kod istražnog sudije ovaj monstrum pušten je da se brani sa slobode.
"Uzeo je lopatu iz čista mira i otišao do tezge gde su u kartonskoj kutiji bili štenci - njih šest. Vadio je jedno po jedno i lopatom tukao po glavi nasred pijace. Niko nije smeo da mu priđe. Krv je pljuštala svuda unaokolo. Monstrum je na kraju četiri šteneta bacio preko ograde van pijace", objašnjava za "Alo"prodavačica zemunske buvlje pijace koja je gledala kako Vujica V. (43) ubija štenad.
Jedini ko je imao snage da ceo slučaj prijavi policiji i da se suprotstavi monstrumu je Tomislav Krantić iz Zemuna. On je pozvao i veterinare, koji su odneli mrtve životinje.
"Nisam mogao da verujem svojim očima kada sam ih video da leže krvavi. Glave su im bile izlupane. Uzeo sam telefon i sve slikao i kasnije podneo krivični prijavu. Štenad je komšija ubijao naočigled 20 ljudi. Niko ništa nije smeo da kaže, svi su ćutali jer su ga znali kao opasnog čoveka sa navodno kriminalnim dosijeom", objašnjava Krantić.
Štenad, njih šest je u nedelju po podne na pijacu u Zemunu doneo je S. Č. jer nema ko da vodi o njima računa. Povremeno dolazi u Srbiju i mislio je da će ih neko uzeti ili bar hraniti. Prema priči njegovog sinovca, pre nekoliko dana se pokajao što ih je odneo i poželeo da ih vrati, ali ipak nije otišao.
Male pse koji su bili pod tezgom i spavali u kutiji hranili su svi zaposleni i prolaznici. Međutim, Vujicu su u četvrtak po podne nečim iziritirali i iz obližnjeg restorana uzeo je lopatu.
Rukama je vadio jedno, pa drugo i lopatom lupao po glavi. Cvileli su štenci, ali su samo dva uspela da pobegnu. Zaposleni na pijaci kažu da psići od juče ne izlaze iz zaklona - ne jedu i ne piju, verovatno uplašeni onim što su videli.
Prema rečima sagovornika "Alo", privedeni Vujica se i posle najmostruoznijeg čina sledećeg jutra pojavio na zemunskoj pijaci. Najnormalnije se ponašao i čak popio rakiju. Oko 13 sati policija ga je privela na informativni razgovor i sa sobom ponela krvavu lopatu kojom su štenad ubijena piše "Alo".
Inače, Vujica V. je osumnjičen za krivično delo ubijanja i mučenja životinja, koje je prvi put uvedeno u naš pravni sistem 1. januara 2006, i on može biti osuđen do godinu dana zatvora.
Ubica štenaca hapšen i zbog ubistva čoveka
Vujica K. (43) koji je osumnjičen da je na zemunskoj pijaci na Senjskom trgu lopatom ubio četiri šteneta naočigled brojnih prolaznika, pre 12 godina proveo je tri meseca u zatvoru zbog sumnje da je batinama ubio čoveka.
"Vujica je 2000. godine bio osumnjičen da je nasmrt prebio jednog pijanca, zbog čega je bio uhapšen. Međutim, pošto je obdukcijom utvrđeno da smrt nije nastupila od batina, protiv njega je obustavljen postupak i on nije odgovara", rekao je izvor Kurira.
Na saslušanju u policiji Vujica K. je pokušao da objasni zašto je ubio pse.
"On je ispričao da je za život zarađivao tako što je čistio zemunsku pijacu, a da je izgubio kontrolu nad svojim postupcima kad je video da štenci neprestano obavljaju malu i veliku nuždu između tezgi", ispričao je izvor Kurira.
|
|
|
| |
|
 |

|

|
|
|
Kako već rekoh, mogao je da ih se riješi na neki drugačiji način, njegovo pravdanje za takvo što me se uopšte ne dotiče niti ga mogu opravdati. To je po meni čisto iživljavanje koje bi isti čovjek mogao da ponovi na još kojem slabijem biću od sebe.
|
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|