:: |
| Autor |
Poruka |
dukad Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jun 2005 Poruke: 9

|
|
sve su to zavere crkve ne bi li manipulisali ljudima
|
|
|
| |
|
 |
Preminuli Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 09 Jun 2005 Poruke: 6

|
|
Isus je zvijezda.
Jutarnja zvijezda = satan
Nista cudno.
Nacin koncepcije zla je sasvim druga prica.
|
|
|
| |
|
 |
Cooby Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 14

|
|
|
Dobro si ovo sve povezao slazem se sa tobom u vezi broja koji je nosio Isus ali mislim da vecina ima odgovor na to dali je broj 666 neki antihrist,mnogi misle da jeste,a zasto e o tome nisu razmisljali......
|
|
|
| |
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
E da vam ispricam nesto....
Setam ja tako po Novom Sadu tek samo vidim Audi A4
sa tablicama NI 666-666 . I onda shvatim jedno. Kada covek nije sujeveran ne smeta mu ni takav broj.
|
|
|
| |
|
 |
sikole Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 1

|
|
Skoro procitah da 666 i nije Satanin broj nego vec neki savim drugi
Tumacenja koliko hocete
|
|
|
| |
|
 |
zobla Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 19

|
|
Zanimljiva i interesantna, a nadasve misticna tema oko broja 666 koja se provlaci vekovima kroz ljudcku psihu i stvara veliko interesovanje.
Naime ono sto je sigurno jeste to da neku misteriju nosi sa sobom, ali svakako nista vecu nego bilo koji drugi prirodni broj.Dobro znamo da se broj 1 moga zvati tri, a crvena je mogla da bude zelena samo da su ljudi prilikom definisanja pojmova dali istim obrnuti redosled.Medjutim ako i to zanemarimo, veza u kosmosu sacinjenog od svega postojeceg je toliko jaka i uzrocnoposledicna da je ljudski um nikada nece sagledati i u potpunosti raazumeti, te ako pokusamo da je svedemo na nama pristupacniji nivo mozemo je posmatrati kao ljudsko telo.Znamo da u telu coveka svaka promena, pa i ona najmanja ima neku posledicu, bilo losu ili dobru po organizam ili psihu, ali se ni jedna od promena nece odraziti na svakog coveka ili organizam isto, a kako je kosmos sacinjen od mnostva pojedinaca, nebitno kog porekla ili vrste, ne moze se posmatrati tako globalno, naime onaj broj koji meni donosi srecu ili maler nekome cini obratno, u zavisnosti od prirode koju pojedinac nosi sa sobom i genetski urodjenog koda.Te kako je za Hrista i djavola vezan isti broj,namora znaciti da onn proizvodi isti efekat, naime energija koju daje biva usmerena u zavisnosti od ljudske harizme koja je urodjena.
|
|
|
| |
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
|
Nadam se da si u pravu povodom toga da apokalipse nece biti.Naravno da je Isus ziv jer je nase postojanje dokaz toga,a sto se 3 sestice tice nisam bas sigurna, ali to da je djavolji broj je malo naduvana prica koja je cini mi se mnogo mistifikovana
|
|
 |
makedonce78 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 102 Mesto: vo izguben svet

|
|
| sikole je napisao/la sledeće: | Skoro procitah da 666 i nije Satanin broj nego vec neki savim drugi
Tumacenja koliko hocete |
ja sam gledala dokumentarca i kazu da je 666 kad protumacis u stvari Nerino ime. Nero je bio lud i pomahnitan romanski diktator
bojanas - gledala sam da u stvari kad je pisano o Apokalipsi, to je bilo namenjeno Romanskom Imperijem, a ne celom svetu. Jon morao je da pise u kodove, posto u to vreme Romanska IMperija je proganjala i ubijala hristijane
|
_________________ "We live in an age when pizza gets to your home before the police."
-- Jeff Marder. |
|
| |
|
 |
Astral Projection Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 77 Mesto: Spiritual Dimension

|
|
Broj 666 je daleko od satanskog broja kao i pentagram. 666 se pojavljuje u geometriji..
Npr kocka kojoj su a=6, b=6, c=6 ima istu povrshinu i zapreminu. a=6, b=6, c=6 -- 666
Saberite sve brojeve od 1 do do 36. Shta dobijate? - 666
Ima neq povezanost sa brojem PHI. Phi je najsavrsheniji broj.. necju sad ulazit u prichu o tome. pogledajte http://goldennumber.net za info o broju Phi. enivej, taj broj iznosi 1.618. kad se od ukupnog kruga (360°) oduzme 144° i izvadi se kosinus iz 144 dobija se -0.809. Phi = -(-0.809*2). Sad ostaje dio kruga tachnije 216° a to je 6*6*6. 666?
Nemojte sve gledati iz hrishcjanskog ugla, postoje i druge religije... Uvijek gledajte "outside the box"
E josh jedna stvar. U Bibliji ne pishe tachno da je broj zvjeri 666. Mislim da je Vuk Karadzhicj tako preveo ali u drugim verzijama pishe drugachije. Tako da djavolji broj tumache i kao 616.
|
_________________ :: Mind altering psychedelic trip :: |
|
| |
|
 |
malimravak Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 57
Datum registracije: 19 Dec 2005 Poruke: 210 Mesto: Split

|
|
|
Zbroj brojeva na ruletu je 666.A malo je kome rulet sriću donija.......
|
_________________ Ovo je mali korak za čovjeka
ali veliki za čovječuljka! |
|
| |
|
 |
ZOTE Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Okt 2005 Poruke: 86

|
|
666 - broj Zvijeri
666
Broj Zvijeri, odnosno Antikrista, Sotone, spominje se još u biblijskoj Knjizi otkrivenja. Broj šest se općenito smatra brojem čovjeka, jer ga je, prema Bibliji, Bog stvorio upravo šesti dan, a Sotona je na drugom mjestu u Bibliji opisan upravo kao biće usmjereno čovjeku, nasuprot usmjerenosti Bogu. Prema tome je 666 đavolji, odnosno trostruki broj čovjeka.
DEVET
Svetim se također smatra jer je prvi kvadrat božanskog broja tri, ali češće se okreće u negativnom smislu, posebno kao paravan đavoljoj brojci 666.
|
|
|
| |
|
 |
Astral Projection Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 77 Mesto: Spiritual Dimension

|
|
|
666 nije djavolji broj ili broj zvjeri...
|
_________________ :: Mind altering psychedelic trip :: |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|