www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

666
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Riznica tajni ~ -> ~ Ezoterija ~
::  
Autor Poruka
E_X_I_T_O_V_K_A
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 03 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 04, 2006 10:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koliko ja znam 666 ili kad se okrene, 999 je satanski broj...Kao malu me je sestra plashila...kao fora...cik okreni na telefonu ova tri broja....naravno nisam smela
A sad zbog cega je to satanski broj,ne znam stvarno...
To je verovatno samo puko sujeverje,kao i broj 13 baksuz

rile_89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Feb 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

666....hehe fin broj kod mene drug na mobitelu ima ta 3 broja Razz

pokemon21
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 03 Okt 2005
Mesto: Podgorica,Crna Gora

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 8:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Broj 13:
Tajna vecera 13 apostola,13-sti apostol je bio Juda koji je izdao Isusa i zato se taj broj smatra losim znakom.

Sto se tice borja 666 to su sve gluposti,kao i sto je 13,ali 13 ima objasnjenje,dok 666 ne,koliko ja znam,jer bas bih voli da znam zasto je 666 djavolji broj??

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 21, 2006 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Velja25 je napisao/la sledeće:
E da vam ispricam nesto....

Setam ja tako po Novom Sadu tek samo vidim Audi A4
sa tablicama NI 666-666 . I onda shvatim jedno. Kada covek nije sujeveran ne smeta mu ni takav broj.

e sa ovim se u potpunosti slazem..ma sve je to svar sujeverja koju mnogi olako privataju

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

NikolaHN
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Avg 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 07, 2006 7:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zanimljiva prica, ali me malo zbunjuje, 666 je bio djavolji broj

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 08, 2006 11:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Negdje sam pročitao ovako:
6=VI (rimski)
6=S (egipatski)
6=A (sanskrt)

666 = VISA

--- ako ste čuli da bi mogli uskoro ugrađivati implatante ('na ruku i čelo' kao znak), koji bi zamjenjivao karticu... itd itd

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 28, 2006 12:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čitao sam prekjučer u časopisu Misterije da je originalno otkrivenje govorilo o broju 616 a ne 666.
Svak nekak tvrdi.

child in time
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Apr 2006
Mesto: Somewhere in time

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 30, 2006 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A mene zanima gdje je to Isus nosio broj 666? Isto tako i 111?

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 01, 2006 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

vrati se malo unazad na prvoj stranici ove teme naci ces detaljnije objasnjenje Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 04, 2006 8:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da se previše prašine diže oko broja 666. Jedan zapis u Bibliji, načinio ga je simbolom antikrista i tako se taj broj gleda drugim očima, ali bez neke osnove. Kao i broj 13 što kažu da je nesretan.
Mislim da nije stvar u brojevima, iza brojeva uvijek stoji nešto drugo. Ali preopširno je o tome raspravljati.
Slažem se da se kraj svijeta neće dogoditi onako kako to ljudi zamišljaju (gotovo filmski).

enna777
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 27 Okt 2005
Mesto: ~*~u njegovom srcu~*~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 06, 2006 7:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sta mislite o tome sto je danas 6.6.06.? Prilicno lose zar ne? makar za one koji su sujeverni... Jos malo pa ce kraj dana, a ja ne vidim ni traga ni glasa od kraja sveta, tako da nista od cele te price Smile

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 07, 2006 9:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eto jos jedan dokaz da su sve te cifre samo obicna naklapanja i sujeverje nista vise

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Riznica tajni ~ -> ~ Ezoterija ~ -> 666 Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 3 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon