Britanski turista koji je u Australiji spasio dvoje dece od napada ajkule, zaradio otkaz jer je u to vreme trebao da bude na bolovanju.
Čitav događaj se desio na jednoj australijskoj plaži gde je Pol Maršalsi uživao u roštilju sa prijateljima. Neko je povikao "Ajkula", i Pol je primetio da jedna pliva ka deci koja se igraju u plićaku, Skočio je u vodu i ajkulu odvukao u dublju vodu, pri tome se izložio riziku da i sam bude ujeden.
Međutim, kada se vratio u Britaniju, on i njegova žena su dobili otkaz u dobrotvornoj organizaciji u kojoj rade. Njima je u ovom "Klubu za omladinu", bio odboreno odustvo radi odmaranja zbog stresa na poslu.
Naime, on i žena su u toj meri razvili posao u ovoj dobrotvornoj organizaciji, da su radili sedam dana u nedelji. Stoga su i mislili da je prirodno da odu na domor. Njihovi poslodavci nisu delili to mišljenje, i nisu bili spremni za komentar, prenosi Dejli mejl.
(MONDO, Foto print screen)
gkukolj -tončica-palončica-
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
Britanci?! Pa kod nas liječniku doneseš dar ili koju kintu i on ti odmah otvori bolovanje, ne pita ni šta je, ni kako je. Ovom liku treba dati orden za hrabrost i još bi mu firma trebala dati još koji dan bolovanje. Čudan li smo mi narod, i koliko je ta administracija u svijetu zlo, to je neviđeno. I šta je terbalo, zato što je na bolovanju, da gleda masakr? Gospode Bože! I odmah otkaz, pa tu ide prvo valjda kakva disciplinska mjera. Neka tebe, dobri čovječe, dobro se dobrim uvijek vrati, isto kao i zlo zlim.
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj.
cezar1071944 Glas mog anđela
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
Ljudski život nema cenu,mislim da ga treba nagraditi a ne dati otkaz na poslu,van pameti je.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma