:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Misti Van Horn (22), majka dvoje dece iz Oklahome, pokušala je da proda svoju decu od dve godine i deset meseci preko Facebooka za 4.000 dolara.
Sudeći prema saopštenju policije Van Horn je u više navrata nudila svoju decu na prodaju preko Facebooka, s tim što je desetomesečnu ćerku prodavala za 1.000 dolara, a dvoje dece "u paketu" za 4.000 dolara.
Trgovinu je ugovarala sa neimenovanom ženom, a kako pretpostavlja policija novac joj je bio potreban kako bi položila kauciju od 1.000 dolara za svog dečka koji je završio u zatvoru.
Socijalna služba odvela je decu, a Van Hornova je uhapšena.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
cezar1071944 Glas mog anđela

|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...

|
|
Ovo je grozno mi bilo samo za pročitati,a kamoli komentarisati.Ne znam da li kod njih postoji smrtna kazna,ali za nasilje nad decom,mučenje,zlostavljanje,bilo koje vrste - psihičko,fizičko,sexualno,imam samo jednu reč.Uvođenje smrtne kazne!Svuda u svetu treba zaštititi decu,a kazna za nasilje nad decom,najstroža moguća kazna!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|