:: |
Autor |
Poruka |
boocha_azra_4_lajf Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Dec 2005 Poruke: 37

|
|
u jbt..ae jos malo tih pricica..super su...
pozz za sve.. 8)
|
|
|
|
|
 |
Mitzzzza Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 05 Dec 2005 Poruke: 14 Mesto: beograd

|
|
venom je napisao/la sledeće: | ono što se toga tiče obično sam imao iskustava sa ljudima koji to vide...ili pričaju da vide da bi bili u centru pažnje....
a smatrali bi me ludim pošto ja mogu da ih slušam...
e sada ako neko hoće da sluša tj čita šta su mi pričali rado ću to podeliti po ovom strana.... |
Pa hocemo... pishi sve shto znash. To je cilj, zar ne?
|
|
|
|
|
 |
venom Iskusni član

|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!

|
|
pa oono kada nemaš šta da radiš i kao mali slušaš razne priče od starijih i neko pomene teme vile....
i počinje priča tipa da je putovao sa nekim tipom kolima...imalla je jedna poseba krivina na drumu koja je uvek bila mračna bez obzira na mesečinu ili ne..i tu vile kolo vode...i svakog kako kažu omadjijaju ....
i vozio se on tako i one su počele kolo da vode..oni su stali , izašli i njega tj tog drugara njegovog su odveli....a ovaj je ostao sam ...pored kola....
e sada šta je bila istina ili pak laž pitanje je ...ali taj tip se po njegovim rečima nikada više nije pojavio....
ludački a?
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
 |
|
|
|
 |
simbel Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 165

|
|
|
|
 |
Raf Prijatelj foruma

|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija

|
|
To nam nesto govori , ali zavisi kako ko sve to shvata .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
 |
enna777 Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 705 Mesto: ~*~u njegovom srcu~*~

|
|
wow... a jel to bio neki porodicni prijatelj ili samo prolaznik? Mislim, covek od kog si to cuo?
|
_________________ xxx by enna |
|
|
|
 |
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida

|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija

|
|
Ako ćemo o misterijama moj život ih je prepun.Neke su baš mučne.
To mi je samo pokazalo koliko smo mi ljudi međusobno povezani. Nikada nisam video duha ali već godinama osećam sa vremena na vreme prisustvo duha umrlih prijatelja.To samo pokazuje koliko smo svi mi ljudi u božijim očima živi nalazili se na ovom ili onom svetu.
Moji kontakti su se dešavali kroz san,dok bezbrižno spavam.
Ko preživi pričaće.
|
|
 |

|

|
|
Ti si preziveo... ispricaj nam ti. Ja sam vidjala duhove, imala kontakta sa njima, i gotovo uvek ih osecam uz sebe. Nekad se samo ubedacim ako je duh koga ne poznajem, jer znam da mu onda dusa ne miruje, a ja ne mogu da mu pomognem...
|
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
nego nejasan mi sibel..nije bas da se svuda dogadja..kako se nikada nije desilo mom okruzenju.erovatno se javlja na posebnom mestu, sa posebnim razlogom ..i ima svoje znacenje samo ga mi ne umemo protumaciti
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Raf Prijatelj foruma

|
Godine: 76
Datum registracije: 01 Jul 2004 Poruke: 5989 Mesto: Stepojevac , Srbija

|
|
Nisam ni sam imao neka slicna iskustva , ali ipak verujem da je moguce da se tako sta dogadja .
|
_________________ Ako kazes neku tajnu svom prijatelju, vodi racuna da i on ima svog prijatelja. |
|
|
|
 |

|

|
|
ma da... ali kad to ne reaguje, i ti ponovo vidish istog duha, e onda se stvarno zesce izbedacish
|
|
|
|
 |
venom Iskusni član

|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!

|
|
e pa onda je system error....šta da se radi....
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|