www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Istinite price i dogadjaji
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Riznica tajni ~ -> ~ Misterije ~
::  
Autor Poruka
boocha_azra_4_lajf
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Dec 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 10, 2005 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u jbt..ae jos malo tih pricica..super su...Smile

pozz za sve.. 8)

Mitzzzza
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 05 Dec 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 11, 2005 11:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

venom je napisao/la sledeće:
ono što se toga tiče obično sam imao iskustava sa ljudima koji to vide...ili pričaju da vide da bi bili u centru pažnje....
a smatrali bi me ludim pošto ja mogu da ih slušam...
e sada ako neko hoće da sluša tj čita šta su mi pričali rado ću to podeliti po ovom strana....

Pa hocemo... pishi sve shto znash. To je cilj, zar ne?

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 11, 2005 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa oono kada nemaš šta da radiš i kao mali slušaš razne priče od starijih i neko pomene teme vile....
i počinje priča tipa da je putovao sa nekim tipom kolima...imalla je jedna poseba krivina na drumu koja je uvek bila mračna bez obzira na mesečinu ili ne..i tu vile kolo vode...i svakog kako kažu omadjijaju ....
i vozio se on tako i one su počele kolo da vode..oni su stali , izašli i njega tj tog drugara njegovog su odveli....a ovaj je ostao sam ...pored kola....
e sada šta je bila istina ili pak laž pitanje je ...ali taj tip se po njegovim rečima nikada više nije pojavio....
ludački a?

simbel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To se svugdje događa.

Raf
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 76

Datum registracije: 01 Jul 2004
Mesto: Stepojevac , Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To nam nesto govori , ali zavisi kako ko sve to shvata .

enna777
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 27 Okt 2005
Mesto: ~*~u njegovom srcu~*~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

wow... a jel to bio neki porodicni prijatelj ili samo prolaznik? Mislim, covek od kog si to cuo?

Toplica Milan
Banovan!

Balkanska korida
Balkanska korida

Godine: 52

Datum registracije: 20 Jul 2005
Mesto: Senje - Cuprija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 20, 2005 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako ćemo o misterijama moj život ih je prepun.Neke su baš mučne.
To mi je samo pokazalo koliko smo mi ljudi međusobno povezani. Nikada nisam video duha ali već godinama osećam sa vremena na vreme prisustvo duha umrlih prijatelja.To samo pokazuje koliko smo svi mi ljudi u božijim očima živi nalazili se na ovom ili onom svetu.
Moji kontakti su se dešavali kroz san,dok bezbrižno spavam.
Ko preživi pričaće.

† Gospode Isuse Hriste sine Boga živoga pomiluj mene grešnoga.

enna777
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 21, 2005 2:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ti si preziveo... ispricaj nam ti. Ja sam vidjala duhove, imala kontakta sa njima, i gotovo uvek ih osecam uz sebe. Nekad se samo ubedacim ako je duh koga ne poznajem, jer znam da mu onda dusa ne miruje, a ja ne mogu da mu pomognem...

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 21, 2005 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nego nejasan mi sibel..nije bas da se svuda dogadja..kako se nikada nije desilo mom okruzenju.erovatno se javlja na posebnom mestu, sa posebnim razlogom ..i ima svoje znacenje samo ga mi ne umemo protumaciti Rolling Eyes

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Raf
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 76

Datum registracije: 01 Jul 2004
Mesto: Stepojevac , Srbija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 21, 2005 9:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ni sam imao neka slicna iskustva , ali ipak verujem da je moguce da se tako sta dogadja .

enna777
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 21, 2005 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma da... ali kad to ne reaguje, i ti ponovo vidish istog duha, e onda se stvarno zesce izbedacish

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 22, 2005 1:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e pa onda je system error....šta da se radi....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Riznica tajni ~ -> ~ Misterije ~ -> Istinite price i dogadjaji Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 5 od 9

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon