www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nikada ga ovo ne pitaj
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 20, 2013 3:58 pm    Naslov poruke: Nikada ga ovo ne pitaj Na vrh strane Na dno strane

Ugojila si se, baš ti je zgodna drugarica, ne dopada mi se tvoja nova frizura... nikada to nećeš čuti od svog dečka, osim ako ne želi da te otera od sebe.

Iskusni muškarci znaju šta njihove devojke ne žele da čuju. Zarad "mira u kući" prećutaće ili će slagati u vezi sa činjenicama za koje pretpostavljaju da mogu da uznemire lepšu polovinu.

Dakle, iskren odgovor teško ćeš dobiti na sledeća pitanja:

Da li sam se ugojila?
Ako jesi on će ti reći: "Možda malo, ali baš ti lepo stoji".

Da li ti se dopada moja nova frizura?
Ako mu se ne dopada reći će: "Tebi sve lepo stoji".

Da li ti nedostajem?
Sigurno mu nedostaješ ali mu nedostaju i večeri sa drugarima,celonoćno obilaženje kafića, pijanstva... i to ne znači da te ne voli.

Da li ti je lepa moja drugarica?
Naravno da je lepa, ceo grad samo o njoj priča, ali ćeš na ovo pitanje od svog mudrog dečka dobiti sledeći odgovor: "Jeste, ali je dosadna i ne baš obrazovana".

Ne sviđa ti se ovo što sam skuvala?
Čak i za najgore jelo koje je ikada probao, iskusan džentlmen će reći da je ok, ali je "morao da jede na poslovnom ručku sa direktorom".

Dakle, pitaj nešto drugo, ako želiš iskren odgovor. Na primer: "Želim te - hoćemo li u krevet?".

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 22, 2013 1:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mene zanima koliko je vas pitalo svog momka ili muza..svalera.... sta ko ima Rolling Eyes
je l lijepa vasa drugarica...i koliko njih je odgovorilo "da jeste lijepa je ali je dosadna i nije bas nesto obrazovana" ... Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

kakv mentol moras biti da tako pitanje postavis ...sa bilo kakvim ocekivanjem..sem - jeste lijepa je...
a tek kakav mentolcina trebas biti da odgovoris..jeste lijepa je ali je dosadna i nije bas obrazovana... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

majko moja mila... Laughing Laughing Laughing Laughing

Rolling Eyes

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Nikada ga ovo ne pitaj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon