:: |
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Leskovčanin Žarko V. (28), čija se baba leči u Opštoj bolnici u Leskovcu, napao je i povredio jednog lekara i jednog medicinskog tehničara u urgentnoj službi.
Žarko V. je sinoć oko 21.30 napao tri medicinska tehničara, a jednom, Daliboru Stojanoviću, naneo povrede, dok je lekara ZvonimiraStojanovića ošamario pred pacijentima i zdravstvenim osobljem.
"Lice koje nije bilo pacijent, bez ikakvog povoda nasrnulo je na medicinsku ekipu", rekla je Beti načelnica Službe za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Irena Ignjatović.
Portparol Policijske uprave u Leskovcu Boban Zdravković potvrdio je da je Žarko V. priveden i da će biti predat istražnom sudiji zbog nasilničkog ponašaja.
Žarko V. je oko 20.40 došao da poseti svoju babu koja se leči na Odeljenju neurologije, gde je takođe napao medicinske sestre i bolničke portire.
Lekari iz urgentne službe rekli su Beti da je "bio dezorijentisan".
Irena Ignjatović je rekla da je njeno osoblje često izloženo nasilničkom ponašanju zbog čega se zalažu da i zaposleni u zdravstvu dobiju status službenih lica.
|
|
|
| |
|
 |
poslovanje Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 70
Datum registracije: 01 Sep 2007 Poruke: 2 Mesto: Smederevo

|
|
|
Ne kazem da nema "budala", ali posmatrajuci stanje u zdravstvu i odnosu zaposlenih prema pacijentima, sklon sam da verujem da cesto "nicim izazvani" incidenti nisu samo krivica posetioca, vec naprotiv!
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
|
Upravo tako sam i ja pomislila kada sam sve to pročitala, jer imam iskustva i susreta po zdravstvenim ustanovama koje ni neprijatelju ne bih poželjela, a doktore izbjegavam u širokom luku, kao, uostalom, i oni mene. Samo...nasilje bilo koje vrste, čak i ono izazvano, ne mogu da odobrim, niti opravdam, osim ako nije u pitanju odbrana vlastitog ili života djeteta..
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|