:: |
| Da li veruješ u ljubav na prvi pogled? |
| Da! |
|
0% |
[ 0 ] |
| To su gluposti |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ne znam, nije me još strefilo |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Ukupno glasova : 0 |
|
| Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Iako su mišljenja podeljena u vezi sa tim da li postoji ljubav na prvi pogled, čak 25 odsto muškaraca zaljubilo se posle prvog sastanka, pokazala su istraživanja.
Za razliku od njih, ženama ipak treba malo više vremena da bi shvatile šta žele, pokazalo je istraživanje britanskog portala Expedia.
Oko 50 odsto ljudi oseća se zaljubljeno već posle prvog sastanka sa potencijalnim partnerom, što dokazuje da i u moderno doba romantika ipak opstaje.
Prema rezultatima ovog istraživanja, 25 odsto muškaraca već posle prvog sastanka oseća da li im devojka odgovara, a 29 odsto ispitanika je reklo da ih je na prvom sastanku neko očarao, mada još nisu zaljubljeni.
Sa pripadnicama "lepšeg" pola je malo drugačije - tek svaka peta je posle prvog sastanka opčinjena muškarcem, dok je većini njih potrebno najmanje tri sastanka da bi mogle da procene postoji li šansa za neki dublji odnos.
Takođe, razgovori o seksu su ono što je većina žena ocenila kao neprikladnu temu za prvo viđenje, a muškarce odbijaju razgovori o osnivanju porodice i braku, ustanovili su istraživači.
Najbolje teme za razgovor pri prvom sastanku su posao, putovanja, muzika i hobiji.
(MONDO)
|
|
|
| |
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Opcija "Ne" ne postoji u anketi, ali svakako ne mogu reći ni da su gluposti. To što ja lično ne vjerujem, jer mi se nije desilo, ne mora da znači da su i gluposti. Za mene postoji fizička privlačnost pri prvom pogledu, ali ljubav...ne. Ljubav je po meni i za mene nešto sasvim drugo. A ako se desi na prvi pogled, javiću da sam pogriješila.
Uostalom...ovo su i opet neka britanska istraživanja. Ovi ništa pod milim Bogom ne rade, sem što provode kojekakva istraživanja....
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|