:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Visina, boja kose i očiju... Iako su ovo najčešće kriterijumi po kome dame određuju da li je neki muškarac njihov "tip", ipak su im neke druge osobine važnije kod njihovih izabranika.
Iako ste to verovatno pomislili, fizički izgled nije presudan kada pripadnice "nežnijeg" pola biraju svoje partnere.
Bez obzira na to što se možda pretvaraju da nije tako, devojke ipak vole romantične momke. Većina dama obradovaće se ako na sastanku dobije cveće, čokoladu ili bilo kakav mali znak pažnje. Biće im drago i kada ih partner pozove samo da im kaže koliko im nedostaje ili kada ih gledate u oči u toku razgovora. Razlog tome je što dame žele da znaju da ih cenite, tako da je svaki gest kojim to pokažete, njima potpuno neodoljiv.
Vole samouverene muškarce! Kada vide momka koji se dobro "snalazi" u društvu, damama je to znak da je on samouveren i da u vezi neće biti ljubomoran na druge muškarce.
Privlače ih i umetnički tipovi. Ovakvi momci su uglavnom spontani i važan im je trenutak. Oni će često upotrebiti svoju kreativnost da joj napišu pesmu ili nešto nacrtaju, naprave, što će učiniti da se ona oseća posebnom. A koja dama bi tome mogla da odoli?
Često su im stranci privlačni. Uglavnom im je interesantan taj simpatičan strani naglasak ili drugačiji način na koji oni posmatraju svet oko sebe. Naravno, to ne znači da momci treba da se presele kako bi privukli dame! Dovoljno je i da ste putovali ili da govorite nekoliko jezika i već ste šarmantni i harizmatični.
Verovatno vam je već poznato da su "loši" momci interesantni devojkama? Ovakvi muškarci su slobodnog duha i uglavnom željni avanture. Ne brinu puno o posledicama svojih postupaka, što je damama uzbudljivo.
Devojke posebno privlače inteligentni i duhoviti momci! Sa njima dame mogu da razgovaraju o svemu i da budu sigurne da partner sluša ono o čemu govore. Osim toga, mogu i da ih nasmeju u teškim trenucima. Pa, zar to i nije najvažnije?
Još jedna osobina koju vole kod "jačeg" pola je obazrivost. Većina dama će ceniti kada joj muškarac otvori vrata, pridrži torbu ili izvuče stolicu da sedne. One uglavnom žele nekoga ko će se lepo ophoditi prema njima, a ovakvim i sličnim gestovima, muškarci pokazuju da im je stalo do toga kako se devojka oseća.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
ma daj ba...sta ove danasnje seljanke znaju sta je ljubav i romantika...
danas pola veza je bez ikakve fizicke i dusevne privlacnosti...
danas je to ko neki posao...sklopljen...
a privlacnost i ljubav dodju tek nakon godinu dve vucanja..
imas ih kamaru koje nikad niko nije nazvao drugacije nego imenom...
jer to nije in...
mrsko mi je pisati..o robotima
samo cu reci ...covjek...ljudsko bice... ne moze da zivi bez ljubavi..dobro da zivi..i da bude sretan...
moze mu biti dobro..ali nece biti sretan...kome normalnom smeta paznja i slatkorecivost...maznja i sta znam...
i najzesce su mi one..koje ne volim ja to..ne volim romanticne likove...
a kad je ufatis u masinu.,..pocne drhtati od uzbudjenja..sreco moja volis ti romantiku..ko normalan ne voli...
..ali se vucas s konjima...retardiranim i hladnim...koji ko da su odrastali u nekom bunaru ledenoj vodi...
pa to nemas...
i ja ne volim mercedes sls amg i ne svidjaju mis e vrata stos e otvaraju ko u avionu...
i sto kad ga marnes po gasu zvuci ko tenk..a u sustini ne volim ga zato sto je 150- 200 hiljada evra...full opremljen...
a jucer sam ga vidio na kratko..samo bio crven...
idem ja garim skodilakom -oktavijom..derem je 140...na podnovlju na pravcu...
a ogranicenje je negdje 60... mada ne znam ..posto nema znaka nigdje...
a moze ona i 190-200...ali jedva..
i glavni ja ba na putu....idem ruka dolje izbacena...malte ne do poda auta...prozori i siber otvoreni..(ne volim klimu ko mamuran sam od nje )
cvidze na ocima...napoleon udara...zvonim sa sto-dvjesto metara...se cujem... kad samo cujem neko brujanje...pored muzike..i svega...ali kratko jako kratko...proleti momak kraj mene ko avionom...jedno 240+..km/h
kad me kroz prozor opauici onaj vazduh...pritisak...ko da me neko sakom opalio...mal mi cvidze ne spadose sa glave...
sta cu...zatvorim prozore...i siber...i ugasim muziku...
i skinem gas na 60 i polako..da se ne sramotim.,..
ne volim ga nikako..A "ubio" bi za njega...samo sto ga necu nikad imati..i to znam..pa ga zato ne volim
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
evo mene opet...
da ne mise neki da ja nesto lazem
ja nikad ne lazem:wink: sem kad otvaram usta
a dok kuckam po tastaturi ne otvaram usta...nisu mi otvoirena jer nisam ja debil...
da moram usta otvorit da bi obavljao najslozeniju motoricku aktivnost..kao pomjeranje dva prsta
po odredjenim tipkicama na tastaturi
znaci ja nikad ne lazem ja se nekad zezam..i to je sve..
i za svako svoje slovo napisano snosim potpunu i moralnu i krivicnu odgovornost
a pitam neke da li su oni spremni da podnesu i ponesu svaku krivicnu odgovornost za svoje rijeci i pocinjena (ne)djela...( ne djela jer to niko normalan ne moze nazvati djelom...sem okruznog tuzioca..on bi to nazvao "tesko krivicno djelo"...a ja nisam pravnik...jos uvijek pa to nazivam nedjeloM
dakle da nastavim...iako nema puno veze sa temom..na prvi pogled..
onaj ko razumije ljubav...
razumjece i ovo..sto pisem..
a to je ljubav prema sls amg-u
posle nekidasnjeg susreta izmedju mene i amg-a..gdje je odnos snaga bio krajnje neravnopravan..
msm ko moze da poredi skodilaka i amg-a..taj treba da ide u crkvu..
jer njemu psihijatri ne mogu pomci
njemu samo bog moze da pomogne...
sreli smo se i jucer...na malo ravnopravni joj razini..on u amg-u ja u a8 ...
pre negoli krenuh na vec pomenuto mjesto..( u drugoj temi pomenuto) zamolila me jedna prijateljica
sa namjestenjem u spediciji tj carinski sluzbenik je..da je negdje odbacim na brzinu...
jer zna ona da sam ja u svemu brz sem kad ljubim tako je cula
i vozim ja nju tako malo...obucen kao i svaki drugi predstavnik vise inteligencije i vise sile... cvidze ta oba oka...klima ukljucena...prozori zatvoreni..jer je drugarici...
ugrijalo..svudam..pa se sve nesto...premjesta na sjedistu...i suknjica joj sve vise i vise ide prema gore... anravno iskusnom oku poput moja obadva to nije moglo promaci...
i doko joj pokusavam staviti svu ljepotu svijeta u oci...i usne 
cuje se samo bruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ko metak prozuji zujalica crvena...
ja sam vidio odma sta je...po gasu dura...trcea -cetvrta-peta.-..230 ide a8..
sa tendencijom u porastu... da skoci digital...na 250:roll:
otvaram pri toj inace neprilagodjenoj brzini...za uslove puta...od osjecana...
prema kozuhama...stavljam magnetno obiljezje..djems bonda ..
i pustam sirenu... da zamlati svojim zanosnim repicem od zvuka...
u tom i tajh bezobrazni i nesavjesni vozac...
igrom slucaja je primjetio da se pri velikoj brzini iza njega brzo ko oko priblizava
neobiljezeno sluzbeno vozilo sektora za bezbjednost...
i vidi ruku i celavu njenu glavu..kako mu mase da malo stane kraj puta...
stao sam ia...malos e foliram..ko i svaki bond..djems bond
drugarica gleda to tijelo jaguara ispred sebe spakovano u saliveno odjelce..
gracioznim i pretecim hodom kako se udaljava od njenog srca.. koje se opasno zagrejalo za tog strasnog i neodoljivog i nevjerovatno ljepog i jos zgodnijeg jaguara...crne boje... tj mene
reko sam mu kroz otvoren njegov prozor... odma..ajd izadja iz auta...
naravno gledao je u mene i dvoumio se..dok nisam skinuo naocale...(a ne naocare )
i kad je vidio ta dva uska tamno plava hladna oka..jasno mu je bilo...
da bi moglo doci to upotrebe prekomjerne sile..i da ce svakako biti napolju..samo u lezecem polozaju..sa glavom u pisjeku...i 44vorkom radjenoj po mjeri zabijenom u kicmeni stub..sa zavrnute obje ruke visoko iza ramena
malo smo poricali i reko sam ljepo..nemoj vise da vozis ko manijak..kolji ti je klinac
neki dan mal nisam nastradao...zbog tebe..a tako je i bilo..malo je falilo da sletim s puta..
pri naletu potiska koji je izazvao njegov auto koji se kretao bar 200 km iznad dozvoljene brzine
kretanja.. u naseljenom podrucju...
nemoj tolko ga derat..jbg..vozi barem 220..tolko i ja vozim kad zurim...
onda sam ga malo sliko...da zna da ako ga vidimn jos jednom..da ce biti utuzen zbog ugrozavanja
bezbjednosti u saobracaju
eto tako...
cijelu noc sam sanjao tog amg-a...inace u zivotu nisam ljubomoran..
do sada samn samo ponekad bio ljubomoran..recimo kad vidim neku ljepu curu..
kako se s nekim majmunom voda malo..
na materijalu nisam nikad bio ljubomoran.. do sada...
sam da bi ga malo provozati...
salim se ja malo..tj lazem malo...
svaka slucajnost sa stvarnim licima i dogadjajima je namjerna...ali iz zafrkancije...
i kao sto svi znate ja stalno nesto lazem i zafrkavam se...zato sto me kao malog...nisu voljeli..
roditelji..(a koga to jos kao maloh nisu voljeli roditelji..) i koga roditelji i sad malo istuku.. iako imaju po 60+ godina..( toi je sasvim normalno da neko ko ima 60+ godina tuce odrasslog muskarca od skoro 40 godina..jeste savim normalno u retardiranim i levatskim glavama kojekakvim..mrsko mi nebrajati jos mnoge...osnove za krivicnu tuzbu protiv raznoraznih supljih glava...za pljuvanje po ugledu jednog eminentnog godpodina... tj mene krepalice )
salims e ja opet malo...malo mi dosadno..pa pisem tako....da mi prodje
sto brze...vrijeme do 17:00 da idem kuci da gnjavim zabicu i njegovu mamicu
ajd z'ravo
a ovo je taj amg u kojeg sam se zajubio
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|