www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kakvi muškarci privlače žene
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 26, 2013 4:09 pm    Naslov poruke: Kakvi muškarci privlače žene Na vrh strane Na dno strane

Visina, boja kose i očiju... Iako su ovo najčešće kriterijumi po kome dame određuju da li je neki muškarac njihov "tip", ipak su im neke druge osobine važnije kod njihovih izabranika.

Iako ste to verovatno pomislili, fizički izgled nije presudan kada pripadnice "nežnijeg" pola biraju svoje partnere.

Bez obzira na to što se možda pretvaraju da nije tako, devojke ipak vole romantične momke. Većina dama obradovaće se ako na sastanku dobije cveće, čokoladu ili bilo kakav mali znak pažnje. Biće im drago i kada ih partner pozove samo da im kaže koliko im nedostaje ili kada ih gledate u oči u toku razgovora. Razlog tome je što dame žele da znaju da ih cenite, tako da je svaki gest kojim to pokažete, njima potpuno neodoljiv.

Vole samouverene muškarce! Kada vide momka koji se dobro "snalazi" u društvu, damama je to znak da je on samouveren i da u vezi neće biti ljubomoran na druge muškarce.

Privlače ih i umetnički tipovi. Ovakvi momci su uglavnom spontani i važan im je trenutak. Oni će često upotrebiti svoju kreativnost da joj napišu pesmu ili nešto nacrtaju, naprave, što će učiniti da se ona oseća posebnom. A koja dama bi tome mogla da odoli?

Često su im stranci privlačni. Uglavnom im je interesantan taj simpatičan strani naglasak ili drugačiji način na koji oni posmatraju svet oko sebe. Naravno, to ne znači da momci treba da se presele kako bi privukli dame! Dovoljno je i da ste putovali ili da govorite nekoliko jezika i već ste šarmantni i harizmatični.

Verovatno vam je već poznato da su "loši" momci interesantni devojkama? Ovakvi muškarci su slobodnog duha i uglavnom željni avanture. Ne brinu puno o posledicama svojih postupaka, što je damama uzbudljivo.

Devojke posebno privlače inteligentni i duhoviti momci! Sa njima dame mogu da razgovaraju o svemu i da budu sigurne da partner sluša ono o čemu govore. Osim toga, mogu i da ih nasmeju u teškim trenucima. Pa, zar to i nije najvažnije?

Još jedna osobina koju vole kod "jačeg" pola je obazrivost. Većina dama će ceniti kada joj muškarac otvori vrata, pridrži torbu ili izvuče stolicu da sedne. One uglavnom žele nekoga ko će se lepo ophoditi prema njima, a ovakvim i sličnim gestovima, muškarci pokazuju da im je stalo do toga kako se devojka oseća.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 28, 2013 11:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma daj ba...sta ove danasnje seljanke znaju sta je ljubav i romantika... Rolling Eyes

danas pola veza je bez ikakve fizicke i dusevne privlacnosti...
danas je to ko neki posao...sklopljen...Laughing Laughing Laughing Laughing
a privlacnost i ljubav dodju tek nakon godinu dve vucanja..Mr. Green

imas ih kamaru koje nikad niko nije nazvao drugacije nego imenom...
jer to nije in...

mrsko mi je pisati..o robotima Rolling Eyes

samo cu reci ...covjek...ljudsko bice... ne moze da zivi bez ljubavi..dobro da zivi..i da bude sretan...
moze mu biti dobro..ali nece biti sretan...kome normalnom smeta paznja i slatkorecivost...maznja i sta znam...Confused Laughing

i najzesce su mi one..koje ne volim ja to..ne volim romanticne likove...
a kad je ufatis u masinu.,..pocne drhtati od uzbudjenja..sreco moja volis ti romantiku..ko normalan ne voli...
..ali se vucas s konjima...retardiranim i hladnim...koji ko da su odrastali u nekom bunaru ledenoj vodi...
pa to nemas...

i ja ne volim mercedes sls amg i ne svidjaju mis e vrata stos e otvaraju ko u avionu...
i sto kad ga marnes po gasu zvuci ko tenk..a u sustini ne volim ga zato sto je 150- 200 hiljada evra...full opremljen...

a jucer sam ga vidio na kratko..samo bio crven...
idem ja garim skodilakom -oktavijom..derem je 140...na podnovlju na pravcu...Confused
a ogranicenje je negdje 60...Confused mada ne znam ..posto nema znaka nigdje...
a moze ona i 190-200...ali jedva..
i glavni ja ba na putu....idem ruka dolje izbacena...malte ne do poda auta...prozori i siber otvoreni..(ne volim klimu ko mamuran sam od nje )
cvidze na ocima...napoleon udara...zvonim sa sto-dvjesto metara...se cujem... Laughing kad samo cujem neko brujanje...pored muzike..i svega...ali kratko jako kratko...proleti momak kraj mene ko avionom...jedno 240+..km/h
kad me kroz prozor opauici onaj vazduh...pritisak...ko da me neko sakom opalio...mal mi cvidze ne spadose sa glave...Confused Laughing

sta cu...zatvorim prozore...i siber...i ugasim muziku...
i skinem gas na 60 i polako..da se ne sramotim.,..Confused Crying or Very sad Laughing

ne volim ga nikako..A "ubio" bi za njega...samo sto ga necu nikad imati..i to znam..pa ga zato ne volim Evil or Very Mad

Mr. Green Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 30, 2013 2:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo mene opet...Rolling Eyes
da ne mise neki da ja nesto lazem Shocked
ja nikad ne lazem:wink: sem kad otvaram usta Confused
a dok kuckam po tastaturi ne otvaram usta...nisu mi otvoirena jer nisam ja debil...Rolling Eyes
da moram usta otvorit da bi obavljao najslozeniju motoricku aktivnost..kao pomjeranje dva prsta
po odredjenim tipkicama na tastaturi Rolling Eyes
znaci ja nikad ne lazem Rolling Eyes ja se nekad zezam..i to je sve..
i za svako svoje slovo napisano snosim potpunu i moralnu i krivicnu odgovornost Wink
a pitam neke da li su oni spremni da podnesu i ponesu svaku krivicnu odgovornost za svoje rijeci i pocinjena (ne)djela...( ne djela jer to niko normalan ne moze nazvati djelom...sem okruznog tuzioca..on bi to nazvao "tesko krivicno djelo"...a ja nisam pravnik...jos uvijek Rolling Eyes pa to nazivam nedjeloM Confused Confused Confused

dakle da nastavim...iako nema puno veze sa temom..na prvi pogled..
onaj ko razumije ljubav...
razumjece i ovo..sto pisem..

a to je ljubav prema sls amg-u Crying or Very sad Laughing

posle nekidasnjeg susreta izmedju mene i amg-a..gdje je odnos snaga bio krajnje neravnopravan..Rolling Eyes
msm ko moze da poredi skodilaka i amg-a..taj treba da ide u crkvu..
jer njemu psihijatri ne mogu pomci
njemu samo bog moze da pomogne...Laughing

sreli smo se i jucer...na malo ravnopravni joj razini..on u amg-u ja u a8 ...Rolling Eyes
pre negoli krenuh na vec pomenuto mjesto..( u drugoj temi pomenuto) zamolila me jedna prijateljica
sa namjestenjem u spediciji tj carinski sluzbenik je..da je negdje odbacim na brzinu...Rolling Eyes
jer zna ona da sam ja u svemu brz sem kad ljubim Rolling Eyes tako je cula Confused Confused Laughing

i vozim ja nju tako malo...obucen kao i svaki drugi predstavnik vise inteligencije i vise sile...Evil or Very Mad Laughing Laughing cvidze ta oba oka...klima ukljucena...prozori zatvoreni..jer je drugarici...
ugrijalo..svudam..pa se sve nesto...premjesta na sjedistu...i suknjica joj sve vise i vise ide prema gore...Rolling Eyes anravno iskusnom oku poput moja obadva to nije moglo promaci...Rolling Eyes
i doko joj pokusavam staviti svu ljepotu svijeta u oci...i usne Rolling EyesLaughing
cuje se samo bruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ko metak prozuji zujalica crvena...
ja sam vidio odma sta je...po gasu dura...trcea -cetvrta-peta.-..230 ide a8..Rolling Eyes
sa tendencijom u porastu...Laughing da skoci digital...na 250:roll: Mr. Green
otvaram pri toj inace neprilagodjenoj brzini...za uslove puta...od osjecana...
prema kozuhama...stavljam magnetno obiljezje..djems bonda ..Rolling Eyes Laughing
i pustam sirenu...Rolling Eyes da zamlati svojim zanosnim repicem od zvuka...Rolling Eyes
u tom i tajh bezobrazni i nesavjesni vozac...
igrom slucaja je primjetio da se pri velikoj brzini iza njega brzo ko oko priblizava
neobiljezeno sluzbeno vozilo sektora za bezbjednost...Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
i vidi ruku i celavu njenu glavu..kako mu mase da malo stane kraj puta...Rolling Eyes
stao sam ia...malos e foliram..ko i svaki bond..djems bond Rolling Eyes Laughing Laughing
drugarica gleda to tijelo jaguara ispred sebe spakovano u saliveno odjelce..
gracioznim i pretecim hodom kako se udaljava od njenog srca..Confused Confused koje se opasno zagrejalo za tog strasnog i neodoljivog i nevjerovatno ljepog i jos zgodnijeg jaguara...crne boje...Confused Confused tj mene Confused

reko sam mu kroz otvoren njegov prozor... odma..ajd izadja iz auta...Rolling Eyes
naravno gledao je u mene i dvoumio se..dok nisam skinuo naocale...(a ne naocare Rolling Eyes )

i kad je vidio ta dva uska tamno plava hladna oka..jasno mu je bilo...
da bi moglo doci to upotrebe prekomjerne sile..i da ce svakako biti napolju..samo u lezecem polozaju..sa glavom u pisjeku...i 44vorkom radjenoj po mjeri zabijenom u kicmeni stub..sa zavrnute obje ruke visoko iza ramena Confused Confused Laughing

malo smo poricali i reko sam ljepo..nemoj vise da vozis ko manijak..kolji ti je klinac Confused
neki dan mal nisam nastradao...zbog tebe..a tako je i bilo..malo je falilo da sletim s puta..
pri naletu potiska koji je izazvao njegov auto koji se kretao bar 200 km iznad dozvoljene brzine
kretanja.. u naseljenom podrucju...Confused Confused

nemoj tolko ga derat..jbg..vozi barem 220..tolko i ja vozim Rolling Eyes kad zurim...Confused
onda sam ga malo sliko...da zna da ako ga vidimn jos jednom..da ce biti utuzen zbog ugrozavanja
bezbjednosti u saobracaju Rolling Eyes Laughing

eto tako...

cijelu noc sam sanjao tog amg-a...inace u zivotu nisam ljubomoran..
do sada samn samo ponekad bio ljubomoran..recimo kad vidim neku ljepu curu..
kako se s nekim majmunom voda malo..Confused
na materijalu nisam nikad bio ljubomoran..Confused do sada...Crying or Very sad

sam da bi ga malo provozati...Crying or Very sad

Laughing Laughing Laughing Mr. Green Laughing

salim se ja malo..tj lazem malo...Rolling Eyes

svaka slucajnost sa stvarnim licima i dogadjajima je namjerna...ali iz zafrkancije...Confused
i kao sto svi znate ja stalno nesto lazem i zafrkavam se...zato sto me kao malog...nisu voljeli..
roditelji..(a koga to jos kao maloh nisu voljeli roditelji..) i koga roditelji i sad malo istuku..Crying or Very sad iako imaju po 60+ godina..( toi je sasvim normalno da neko ko ima 60+ godina tuce odrasslog muskarca od skoro 40 godina..jeste savim normalno u retardiranim i levatskim glavama kojekakvim..mrsko mi nebrajati jos mnoge...osnove za krivicnu tuzbu protiv raznoraznih supljih glava...za pljuvanje po ugledu jednog eminentnog godpodina...Confused tj mene krepalice Evil or Very Mad )

Laughing Mr. Green salims e ja opet malo...malo mi dosadno..pa pisem tako....da mi prodje
sto brze...vrijeme do 17:00 da idem kuci da gnjavim zabicu i njegovu mamicu Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing
ajd z'ravo Confused Laughing

a ovo je taj amg Crying or Very sad u kojeg sam se zajubio Crying or Very sad Crying or Very sad

Mr. Green Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kakvi muškarci privlače žene Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon