www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Smartfon "otporan na decu"
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 29, 2013 8:43 pm    Naslov poruke: Smartfon "otporan na decu" Na vrh strane Na dno strane

Čuli smo da je vodootporan i da mu prašina ili po koji pad ne mogu ništa, ali nova "funkcija" ovog smartfona prilično nas je iznenadila.

Samsung je svoj novi pametni telefon napravio da bolje služi - roditeljima!

Prema rečima Luka Mansfilda, evropskog direktora Samsungovog tima za inovacije, kompanija je tokom kreiranja modela Galaxy S4 Active na umu imala upravo roditelje. "Znamo da roditelji deci vole da pokazuju različite sadržaje preko svojih telefona. Tokom istraživanja obišli smo mnogo domova u kojima su nam pokazali prava "groblja" uništenih telefona".

Samsung Galaxy S4 Active, prema rečima Mansfilda slobodno možete dati detetu da ga drži ili da se s njime igra, jer njegova konstrukcija i ojačanja omogućavaju mu da bude izložen prljavštini, blatu ili prašini, da izdrži pad, udarac ili polivanje vodom. Samsung Galaxy S4 se čak može ubaciti u WC šolju, kadu ili vodu, jer može da izdrži potapanje u tečnost u trajanju do 30 minuta.

Ipak, prema istraživanju londonskog Tajmsa garancija proizvođača, koja je važeća u Velikoj Britaniji ne pokriva nabrojana oštećenja, sem ukoliko su ona nastala u trenucima kada je telefon bio potpuno zaptiven, odnosno kada su svi konektori i ulazi adekvatno zatvoreni. Ovo je potvrdio i britanski Dejli Mejk, koji navodi da telefon koji košta 480 funti i prodaje se kao vodootporan, ipak, ima "prilično ograničenu" garanciju.

(Marko Čavić/MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 05, 2013 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema takvog.... Wink dijete od dve godine sad sad izvuce bateriju i rasklopi ga...meni treba po sata da ga sastavim... Rolling Eyes nisam ni znao da se neki dijelovi mogu skinuti...Rolling Eyes

samo treba sklanjat sve do njih i ne da ti im da pipkaju tehnicke i lomljive stvari...tj paziti na njih...jer sve unistise..stetocine male..Razz nema sta ne mogu pokvariti... :roll:znam ja to dobro..
ja kad sam bio mali ja sam i givit mogo pokvariti Rolling Eyes

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Smartfon "otporan na decu" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon