:: |
Autor |
Poruka |
tesha Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 271 Mesto: Sarajevo
|
|
redxiii je napisao/la sledeće: | Nas je planet star preko 5,5 milijardi godina, i vjerojatno je moguće da su bili prije nas neki drugi oblici života jednako razvijeni kao mi sada. |
Slažem se,mada ne mislim da su bile baš puno naprednije od nas
|
|
|
|
|
|
pumica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 97 Mesto: krusevac
|
|
hmmmmm slika one kristalne lobanje deluje stvarno mfascinirajuce.....kako bi je onda mogla napraviti civilizacija pre 3500 hiljade godina ako to danas nije moguce?!
|
_________________ ....I kada nam oduzmu one koje volimo
...I kada oni umru,oni ce ipak ziveti vecno ako mi ne prestanemo da ih volimo,jer prave ljubavi su vecne!!
4mymum |
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Mi se čudimo što je netko prije nas bio pametniji od nas... TKo kaže da smo mi naprdna civilizacija, osim nas samih... i čemu onda čuđenja???
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
NK CELIK Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 182 Mesto: Zenica
|
|
svasta u bozioj basti ,za tu lobanju prvi put cujem i nemem pojma al nevidim razlog zasto nebi trebala da postoji ako je vec tu .
|
_________________ Stanica puna, crveno-crna, Čelik se sprema na daleki put, pjesme se ore i baklje gore strusicemo stadion.! |
|
|
|
|
njegovan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 15 Mesto: ub
|
|
ja imam album sa slicicama misterije i magije gde pisu razna cuda koja muce ljude ja inace mislim da je neko iz buducnosti kad ce tehnologija biti razvijenija vremenskom masinom zaboravio te stvari u proslosti.
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Ko nama garantuje sta se dogodilo pre smaka sveta. Onog kad su izumrli dinosaurusi Mislim mozda je tu postojala civilizacija necega (ne moraju biti ljudi kao mi) vrlo inteligentna koja je unistena kao i sve sto je postojalo sa padom ona 2-3 asteroida na Zemlju. To je duboko u kori zemlje tako da jos dugo to necemo naci
|
|
|
|
|
|
njegovan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 15 Mesto: ub
|
|
mozda si upravu ali mislim da je bolje da te stvari ostavimo naucnicima.
|
|
|
|
|
|
Stefan-chb Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 01 Sep 2005 Poruke: 530
|
|
strasno neka to ispitaju naucnici
|
|
|
|
|
|
glumac86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 111 Mesto: SCG
|
|
Ma daj bre ne prepadajte me,to mora neko da dobro ispita!!!!!!!!!!!
|
_________________ NISTA OD TOGA |
|
|
|
|
sivigruja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 27 Dec 2004 Poruke: 204
|
|
Svaka cast za ovu temu. Vrlo zanimljivo!
|
|
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
Verovatno su postojale civilizacije pre nas,zasto su nestale,verovatno ce se pitati civilizacije posle nas,zasto smo mi nestali?Pa kakvi smo dobro da jos i postojimo.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
romeomarkovic Otrov za cure
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055
|
|
mistik29 je napisao/la sledeće: | Mi se čudimo što je netko prije nas bio pametniji od nas... TKo kaže da smo mi naprdna civilizacija, osim nas samih... i čemu onda čuđenja??? |
Ako su toliko naprednije od nas, kako to da ih nema vise?? Vjerovatno i niso toliko naprednije nego su se jednostavno orjentisali na jednu granu nauke, i doveli je do savrsenstva, znaci, oni su vjerovatno hiljadama godina, pokusavali da bruse dijamant, pa im je na kraju uspelo.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|