www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stvari koje ne bi smele da postoje...ili ????
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Riznica tajni ~ -> ~ Misterije ~
::  
Autor Poruka
tesha
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Okt 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 14, 2006 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

redxiii je napisao/la sledeće:
Nas je planet star preko 5,5 milijardi godina, i vjerojatno je moguće da su bili prije nas neki drugi oblici života jednako razvijeni kao mi sada.

Slažem se,mada ne mislim da su bile baš puno naprednije od nas

pumica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 30 Jul 2005
Mesto: krusevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 16, 2006 9:12 pm    Naslov poruke: pa Na vrh strane Na dno strane

hmmmmm slika one kristalne lobanje deluje stvarno mfascinirajuce.....kako bi je onda mogla napraviti civilizacija pre 3500 hiljade godina ako to danas nije moguce?! Confused

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 08, 2006 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mi se čudimo što je netko prije nas bio pametniji od nas... TKo kaže da smo mi naprdna civilizacija, osim nas samih... i čemu onda čuđenja???

NK CELIK
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 04 Feb 2006
Mesto: Zenica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 09, 2006 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svasta u bozioj basti ,za tu lobanju prvi put cujem i nemem pojma al nevidim razlog zasto nebi trebala da postoji ako je vec tu .

njegovan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: ub

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 29, 2006 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja imam album sa slicicama misterije i magije gde pisu razna cuda koja muce ljude ja inace mislim da je neko iz buducnosti kad ce tehnologija biti razvijenija vremenskom masinom zaboravio te stvari u proslosti.

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 30, 2006 1:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ko nama garantuje sta se dogodilo pre smaka sveta. Onog kad su izumrli dinosaurusi Smile Mislim mozda je tu postojala civilizacija necega (ne moraju biti ljudi kao mi) vrlo inteligentna koja je unistena kao i sve sto je postojalo sa padom ona 2-3 asteroida na Zemlju. To je duboko u kori zemlje tako da jos dugo to necemo naci Smile

njegovan
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: ub

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 30, 2006 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mozda si upravu ali mislim da je bolje da te stvari ostavimo naucnicima. Shocked

Stefan-chb
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 01 Sep 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 17, 2006 12:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

strasno neka to ispitaju naucnici

glumac86
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 07 Apr 2006
Mesto: SCG

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 12:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma daj bre ne prepadajte me,to mora neko da dobro ispita!!!!!!!!!!!

sivigruja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 27 Dec 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 9:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast za ovu temu. Vrlo zanimljivo!

kissuzana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 58

Datum registracije: 30 Maj 2006
Mesto: nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 22, 2006 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verovatno su postojale civilizacije pre nas,zasto su nestale,verovatno ce se pitati civilizacije posle nas,zasto smo mi nestali?Pa kakvi smo dobro da jos i postojimo.

romeomarkovic
Otrov za cure
Otrov za cure

Godine: 36

Datum registracije: 31 Maj 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 02, 2006 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mistik29 je napisao/la sledeće:
Mi se čudimo što je netko prije nas bio pametniji od nas... TKo kaže da smo mi naprdna civilizacija, osim nas samih... i čemu onda čuđenja???

Ako su toliko naprednije od nas, kako to da ih nema vise?? Vjerovatno i niso toliko naprednije nego su se jednostavno orjentisali na jednu granu nauke, i doveli je do savrsenstva, znaci, oni su vjerovatno hiljadama godina, pokusavali da bruse dijamant, pa im je na kraju uspelo.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Riznica tajni ~ -> ~ Misterije ~ -> Stvari koje ne bi smele da postoje...ili ???? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 2 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon