www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kome je seks važniji
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 13, 2013 8:49 pm    Naslov poruke: Kome je seks važniji Na vrh strane Na dno strane

Svi smo čuli da muškarci pomisle na seks svakih sedam sekundi, ali izgleda da ipak nije tako.

Oni dnevno pomisle na seks oko 32 puta, odnosno na svakih 28 minuta. Žene gotovo dvostruko manje razmišljaju o tome, odnosno svakih 51 minut.
Poslednje istraživanje je pokazalo da žene imaju "erotske misli" u proseku oko 18 puta na dan, ako spavaju osam sati.

Psiholozi sa Univerziteta Ohajo pitali su učesnike studije starosti od 18 do 25 godina da zapišu svaki put kada pomisle na seks, hranu i spavanje, svakog dana.

Devojka koja je odnela "pobedu", pomislila je na seks čak 140 puta u toku jednog dana, odnosno na svakih sedam minuta.

U proseku, dame su o hrani razmišljale oko 15, a o spavanju 13 puta dnevno.

Kada bi momci zaista imali seksualne misli na svakih sedam sekundi, kako se mislilo, to bi značilo da čak 514 puta u toku dana pomisle na odnose. O hrani su razmišljali 25 puta, a o spavanju svakih 33 minuta u toku dana.

Zaključak studije na osnovu dobijenih rezultata je da su muškarci više fokusirani na svoje fizičke potrebe, uključujući i seks, nego što je to slučaj sa ženama.

Međutim, stručnjaci ne isključuju ni mogućnost da devojke, zbog pritiska u društvu, nisu baš svaki put zapisale kada su imale erotske misli.

Isto istraživanje je pokazalo da 59 odsto muškaraca pomisli na seks nekoliko puta u toku dana, dok takve misli ima 45 odsto žena.

(MONDO)

SaLLalek
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Dec 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 16, 2013 6:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koje gluposti, to zavisi od mnogo faktora...

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 19, 2013 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to su ba nimfomani....i ljudi koji su zeljni seksa..samo eto priroda se vjerovatno grubo nasalila s njima...
pa mogu samo da misle na seks...i ponekad ga malo uprazne...tj isprazne...Rolling Eyes dobro nesto se isprazni nesto se ispuni i tako...to ide...valjda... Laughing

eto koliko su dobri i fini..i sta znam...Rolling Eyes sta sve budale i olosi u kategoriji razno i razne ne misle o sebi Laughing
pa za tri'est-cet'erest gpodina ne mogu naci jedno zensko ili musko koje moze da ih trpi...i dijeli svoje tijelo i zivotm svoj s njima...Rolling Eyes a kamoli ko ja da imju toga i za bacanje Confused Confused Confused
salim se ja malo...ne bacam ja nista....jer nikad ne znas zasto ti sta moze zatrebati Confused Confused Confused

na taj seks po citav dan misle ljudi koji i nemaju bas nekog posla....
kad si ti zauzet i kad radis...nestro korisno..i za sebe i za naciju..nemas puno vremena da mislis na necije noge..zadnjicu..dojke..ili pak ruke...i centimetre...u farmericama...Confused Confused

a misle stalno na njega i narocito ljudi kojima bio-satic pocne da otkucava...i oni koji su zagorili ko kaubojska tava...Confused Confused Confused il' pak neke kojima se paucina malo ufatila na organu za reprodukciju..Confused Confused Confused

i naravno vaki ko ja..koji su stvoreni za ljubav i kojima je tvorac dao nepotrosni kredit ljubavni...
koju nesebicmno dijele svugdje i na svakom mjestu...ali ne s svima...Rolling Eyes nego samos a finim cuama..a gadurama...kazemo samo mrsssssssssss Evil or Very Mad

salim se ja kao i proslih dva'est -tri'est hiljada puta..Rolling Eyes Laughing

u sustini...za sve ti u zivotu treba stimulacija...
normalno ako sjedis na njivi i svaki dan gledas kravu i ovcu...ako si normalan nece ti biti do seksa...s njima:? ja kd recdimo gledfam ovcu ili kravu..ja tu vidim corbu i pecenje Rolling Eyes
dok neko ko voli zooseks tu vidi ljubav...Confused razumjes ti mene... Confused

e tako i kad neko citav dan sjedi i gleda neke cure i tete..ko ja recimo..normalno...je posve..
da mislim malo i na seks...necu mislit kako s njima pijem kafu i idem na pijacu i sta.,.znam sta sve perverznjaci misle...Rolling Eyes Rolling Eyes nego malo ba da se mazimo...Rolling Eyes al' da suti...i da ne vidi niko Rolling Eyes

to je to... Rolling Eyes

Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kome je seks važniji Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon