www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Gde nestaju džentlmeni?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 11, 2013 4:19 pm    Naslov poruke: Gde nestaju džentlmeni? Na vrh strane Na dno strane

Ako se pitate gde su nestali svi džentlmeni, makar za jednog znamo gde je - u bari...

Često devojke tvrde da džentlmeni više ne postoje, a svi pamtimo primer iz romantičnih filmova kada on skine sako, da bi ga stavio preko bare, da ona pređe bez da uprlja cipelice...
Slična stvar desila se "meksičkim Romeu i Juliji", kako ih je nazvala Internet zajednica.

Tokom poplava u meksičkom gradu Los Rejes, jedan mladić hteo je da ispadne džentlmen. Poneo je svoju devojku u naručju, i prošetao je po poplavljenoj ulici. Nakon par krugova po trotoaru, krenuo je na kolovoz, i - bućnuo u duboku baru.

Pogledajte.

(MONDO)

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 14, 2013 4:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hm gdje su nestali... Rolling Eyes tamo gdje i dame...u holokaustu savremenog doba...
i zivota...po pravilima koja pisu feministi....

gdje postavljaju...snaznog okorjelog muskarca..od 100 kilograma tezine i 190 cm visine....i 15-20 godina radnog staza u nekoj struci...
i nejaku krhku zenu..od 160 i koji centimetar cm i 60 kilograma...kad se udeblja bas bas Rolling Eyes sa dve godine radnog iskustva...
bez dana 1 provedenog na terenu...i gdje kad izadje na teren..
moras da je vuces...za sobom...brines se za nju...jer ti je to urodjeno...
a u nekim poslovioma..i nekim trenutcima svi moraju da se brinu za sebe...i da prate tempo onog ispred sebe..da ne bi one iza sebe
dovole u nezgodan polozaj ...a takvoj zeni...je nemogu ce da u tom svemu prati takvog pomenutog muskarca...njegovim tempom...koji situacija zahtjeva...

i postavljaju je na isti nivo....i izjednacuju sve njihove sposobnosti..i moci za bilo koji oblik posla...

uglavnom najvise govorim o oruzanim snagama...o tom znam najvise...

ja postujem zenu...kao instituciju...i to svi znaju da je tako...
i volim sto je sve tako..sto su izjednacene..sa nama...
u mnogo cemu su cak i bolje...
i volim sto je sve vise muskaraca..slicnog pogleda kao sto je moj..na njih...i toj izjednacenosti...

ali da se ne lazemo...u oruzanim snagama...tu zenama nije mjesto...
i nikad ni u jednom rodu..ne mogu da budu na istoj razini i sposobnosti..sa muskarcima...

ovim pitanjem...u temi...
djentlmani i vitezovi okruglog stola..su potpuno zbunjeni...Neutral
danas svaka zena misli da moze sama da otvori sebi vrata od auta Rolling Eyes(bez obzira sto ti kandzama izgrebe boju oko brave...i nakon 100 otvaranja moras da promjenis bravu Rolling Eyes a nerijetko i vrata Laughing )
misi da moze sama da izvuce sebi stolicu...i sjedne..za sto...Rolling Eyes
pa i da baci svoju jaknicu...u baru:roll. i zagazi preko nje... Rolling Eyes
svasta...Confused

one misle da mi to radimo sto mislimo da one nisu sposobne ili jake...ili pametne i sta znam...
a ne sto su nam drage...i sto ih volimo...i sto volimo da im pokazemo nekim gestovima...
da se stavljamo u potcinjeni polozaj...i da ih samim tim ne stavljamo na istu razinu sa sobom..nego da ih dizemo na jos visi nivo od nas...
gdje im i jeste mjesto...Rolling Eyes

a feministkinjama to ide na zifce...one vole da su ko roboti..i da rade sve same...
i tek ponekad...oce da ih malo oplodimo Rolling Eyes i podarimo po koje bebche..jer smatraju da nizasta drugo i nismo Rolling Eyes Laughing Laughing
i sads e ja tu pitam tko je tu diskriminisan..i ko koga diskriminise..
ne mos ti viteza i djentlmana ostavit be z posla Rolling Eyes

i tako vremenom vitezovi i djentlmani su ostali bez posla.Crying or Very sad
i sad ce oformiti udrugu konkurentnu sa feministickim pokretom...i traziti svoja prava...Rolling Eyes

jer mi sad ne znamo sta radimo sa svojim jaknama..Rolling Eyes bacamo ih u blato i sami gacamo po njima Rolling Eyes Laughing

salim se ja malo... Laughing

danas je to tako...
gdje se sve svodi na novac ...i svaki odnos ljudski..se sklapa kao neki posao..
dok partnerstvo donosi novac..toliko i traje..veza..brak..odnos...ili bilo sta... Rolling Eyes

nekad su snimali filmove o vitezovima..i njihovom odnosu prema princezama...
i stari crno bjeli filmovi od starim djentlmanima..i damama...u smijesnoj garederobi sa jos smjesnijim frizurama...

curice su mastale da budu princeze kad porastu..a djecaci--vitezovi...
a danas curice mastaju da budu sutkiinje emi ...opre vinfri ..ili da krase naslovnicu u plejboju...da sepojavi na farmi...i da snimi cd za grand i da se vacari...kad odraste...sa onim dusevnim olosom...i slicne...
a muskarci oce...da budu bil gejtsovi...
i tako u tome zaboravljaju na neke bitne stvari..ljudi nisu roboti...
ljudi su ljudi....i imaju osjecanja...emocije...i vole to da pokazuju...
drugim ljudima..dragim..bez obzira na spol...zene-muskarcima..muskarci-zenama na to mislim..Rolling Eyes
a ne na one opredjeljene...sto svoju seksualnu slobodu pokazuju skidajuci se goli..i opsteci ili ljubeci se po ulicama...
i aj se volim ljubit s curama..ali se ne skidam go i ne trciom po ulici...Rolling Eyes
i ne ljubim se i ne opstim s curama po ulici Rolling Eyes
jer sam kol'ko tolko normalan..mada ne izgledam bas...posve normalan..jel de...Confused

i danas se snimaju filmovi o kompjuterskim divovima...i velikim korporacijama..
i njihovom zivotu...gdje ljudi provode 18 sati u kancelarijama...i sve ims e desva u na 130 spratu neke giga mega poslovne gradjevine...
i kako ce ko koga zafrkati..i unistiti mu zivot da bi se obogatio jos vise...

sve ono sto nekad u vreme djentlamana i dama....sto nije imalo vrednost..
danas to ima vrednost...

jer tako zivimo (neki od nas) danas...Rolling Eyes

ima djentlmena i vitezova koliko hoces...isto kao i sto ima princeza i damica...
koliko hoces...i ovakvih i slicnih gestova..ima isto koliko hoces...
samo trebas zaviriti u zivote obicnih dragih i postenih dobrih ljudi...
a ne ovih modernih ljudi koji zivot procerdaju u sticanju materijalnog boogatstva...
a umru u desevnoj bijedi...

nekad su majke sinove vaspitavli kako da se odnose prema zenama...
a danas im vezu kravate i govore da moraju postat bogatasi..bez obzira kako...
jer samo tako ce zivjeti lijepo...a to obicno rade osobe..koje..ni ne znaju kako ti ljudi tuzno zive...na ustrb svoje porodice za rad novca...
zbog para se ne vidjaju danima...

imam ja takvog jednog kojeg cesto vidjam..ne svojom voljom...naravno..

koji drobi o svemui i svacemu.. zeleci da zadivi prisutne svojim poslovnim uspjesima..svojim stazom u visokom drstvenom miljeu..
a ne zna sam sebi kravatu svezati...i kola parkirati ko normalan covjek...

samo sto mene ne moze zadiviti...dok prica o svojim poduhvatima u svom poslovnom jadnom zivotu...
i njegovom putu do uspjeha....
i tako zaustavlja civilizaciju.zemlju zaustavlja svojim...robotskim zivotom...

i naravno..uvijek oslobodim drustvo...smora nosatog...
i kazem mu tiho da samo on cuje..nosonja ne se*i Neutral i pravim se da nisam nista reko...Rolling Eyes
a on gleda u mene...pa pocne opet tusit..ja opet..nosonja--dobro je...Rolling Eyes
on opet gleda...pa nastavi..nosonjo...posipu mi tuki...i opet gledam..svoja posla...
a on oce da crkne...muke...Confused i pita jesam nesto rekoa..ja gledam zbunjeno u njega..molim?
ne ne nista nisam rekao...i nasmijem se...upitno kao ono koji ti je klinac...Rolling Eyes a neki koji znaju to...pocrkavaju i poblijede od smjeha...sto ga moraju trpit..u sebi...i cuvat da se psoe odvale od smjeha kad odu u toalet...Rolling Eyes

i onda kad mi dosadi...izdominiram tu za stolom...i po ostatku objekta...i da nema vrata
na objektu rasirio bi svoj
opojni i otrovni muzijacki mosus Rolling Eyes i nametno svoja pravila po citavoj ulici...Rolling Eyes Laughing ane tu u lokalu...
polude svi tu oko mene...napiju se i crkavaju od smjeha...
i nosonju metnu u cetvrti plan..cak ga vise ni njegova zena ne gleda i ne slusa... Rolling Eyes

i zbog takvih nosonja ....se smatra da vise nema djentlmana...ima kako nema...
ja cu se uvijek ophoditi zastitnicki prema svakoj zeni...normalnoj... svidjelo se to njoj ili ne... Rolling Eyes
one su male..nemocne ..i nejake...Rolling Eyes a ja sam momcina...i tako mora biti.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

i to one znaju ...i sute... Confused

Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Gde nestaju džentlmeni? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon