:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Na pitanje - zbog čega žene 21. veka padaju na loše momke, pokušala je da odgovori pobritanska književnica Adel Parks, autorka brojnih bestselera. Tako je nastala knjiga "The State We're In", a glavni lik Din je loš ali neodoljiv mladić.
"Din je čovek kog volim onako kako nikad nikoga nisam volela. Potpuno je pogrešan za mene! Znam da će me tretirati loše, ali ne mogu da mu odolim. On je zvanično 'loš momak' i moj prvi", objasnila je Adel za britanski "Kosmo".
Istražujući za svoju novu knjigu, ona je utvrdila da među poznatima definitivno i zvanično, u "loše momke" mogu da se svrstaju Kolin Farel, Džerard Batler, Kanje Vest i princ Hari. S druge strane, u definitivno i zvanično "dobre momke" spadaju Kolin Firt, Met Dejmon, Vil Smit i princ Vilijam.
"Međutim", pita se Parksova, "Šta sve ne bismo dale baš za ovu prvu družinu?"
Ona je zaključila da se muškarci modernog doba dele na ove dve grupe. Žene maštaju da će dočekati ono - živeli su srećno i zadovoljno do kraja života sa nekim dobrim momkom, ali nekako usput budu, često i po više puta, privučene od strane neodoljivih loših momaka.
Dok je stvarala lik Dina, Adel Parks je dugo pokušavala da utvrdi šta je to što čini momka "lošim". Prisetila se sopstvenih iskustava sa tom vrstom frajera i pokušala da pronađe neki smisao. Zaključila je da su ovi muškarci bili ćudljivi i pomalo divlji. To su oni koji lažu, varaju i lome srca. Budući da postoje stabilni momci u ponudi, oni koji su odani zaštitnici i za koje dobijamo i mamin blagoslov, zašto nam puls ubrzavaju baš oni loši? Zašto?
Da raščistimo, muškarci koji su nasilni, kriminalci ili zavisnici nisu "loši momci" u ovom smislu o kome govorimo - oni su jednostavno loši. Zato se od takvih sklonite što pre!
Nije to naš loš momak, ne...
Naš loš momak odiše nesputanom muževnošću, samopouzdanjem i nezavisnošću, a to su dobro poznati i veoma, veoma opojni afrodizijaci. Ovaj momak ima neki opasan sjaj u očima koji nam govori da se on igra s pravilima, ispituje ih.
"O, da. On je nevolja, ali tako, tako izazovna!", piše Parksova.
Ona je primetila da je čudno što inteligentna žena našeg vremena ne primećuje tužnu istinu da loši momci ne predaju vlast u vezi tako lako – oni svoju moć zadržavaju upravo time što čvrsto drže sve konce u svojim rukama.
A svaka devojka veruje – da, baš ja sam ta dovoljno posebna da ga natera da se otvori i smekša.
"Kao da će nas to učiniti pobednicima u nekom tajnom takmičenju koje se, u stvari, odvija samo u našim glavama", kaže književnica.
Ono što ih čini toliko neodoljivim je njihova sposobnost da spoje strastvenost i ležernost s neograničenim samopouzdanjem. Njihov način života je brz i neobičan, njihovi prijatelji su kul, oni naručuju piće za vas iako vas nisu pitali šta želite (i pogode!). A ženama koje su jake i nezavisne prija ovakav muškarac podjednako kao onima koje su nesigurnije.
Rutina je, zapravo, dosadna i veza s muškarcem kod kog se možete pouzdati samo na jednu stvar – paradoksalno, njegovu nepouzdanost, veoma je uzbudljiva.
Možda je ono što loši momci nude ventil, način da se pobegne od odgovornosti i obaveza. S ovakvim muškarcima, neizostavno ćete izgubiti kontrolu ponekad.
(MONDO)
|
|
|
|
|
 |
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*

|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija

|
|
los momak...definicija...koju je ona navela..i likove koje pominje nemaju veze sa losim..
mozda tek pokoji postupak da se moze okarakterisati sa losim...i to zavisi ko...
tj. samo neko... ko previse uzima k srcu...sve stvari koje se malo lome sa pravilima nekog ustaljenog morala...
neki ljudi zive onako kako vole..neki zive onako kako moraju..dok neki ljudi zive onako kako im neko kaze da treba da zive....
i osobe koje zive po nekim pravilima..kad se nadju u svetu nekoga ko voli da krsi pravila..svidi joj se takav nacin slobode..
u msiljenju..zivljenju..jednostavno u svemu...vezanom za zivot...
normalno je da ce neko poput farela i batlera pa i kanje vesta ...s njihovim fizickim izgledom...i ostalim zivotnim podobnostima...
da budu privlacni..siroj zenskoj populaciji..i imaju sve moguce pogodnosti da zive takvim zivotom...a zasto i ne bi..
i sada okarakterisati nekoga losim zbog toga..je malo beskrupulozno..
ja bi vise nazvao da je ova mala pomenuta u tome..losa...jer je privlace losi likovi...
iako zna da ce biti tretirana kao jedna od mnogih i da nikad nece biti nesto posebno u njegovom zivotu..
sem seksualnog objekta..ona i dalje voli da bude s njim...
to je zeca patologija..mazohizam..ovisnost o istom...ides tamo gdje znas da ces biti povredjen...
msm sta reci...
ali los momak...ne mora da se definise ni kao los..momak...u kozoj jakni..sirokih ramena...sa smrknutom i za*ebanom facom...
sa dva grama kokaina u sebi...i ganom za pasom...
i takav moze da zenu ili bliznje svoje tretira kao jedino bice na svetu...i drzi i pazi kao lud kap vode na dlanu...i sve sto radi da radi za njih..da zenu nikad ne prevari..da jarana nikad ne izda..i da nikome nazao ne ucini..sem onim koji mu stanu na put....ili onim koji se zadese u pogresno vreme na pogresnom mjestu....
on ce biti olso za javnost..koja ga nije poznavala i ne poznaje ga..ko je on..poznaje njegov posao...
a za bliznje njegove koji znaju tko je on..on ce biti svetac...
covjeka cine dobrim ili losim..stvari koje on radi...bliznjima i drustvu..i kako se odnosi prema njima...
imas x primjera...da ljekari i profesori..i sta znam... istaknute politicke licnosti..u sustni budu djubrad privatno..da tuku i zenu i djecu...da se svaleraju...i da su zapetljani do ramena u korupciju i kriminal...
ili tracaju i rade prijateljima iz ledja...podapinju im kuke i prave spletke...spvaju sa zenam od prijatelja..i tako...
to je lose..to su losi ljudi....sakriveni pod maskom svetaca...tj iza radnih uniformi...titula i sl.
jednostavno...lose i dobro...kvalifikuje ..svako na svoj nacin...
sto je nekome lose..nemora da znaci da nekome drugom nije dobro...
ali jedno je sigurno...ako covjek sam ..svjesno...ide tamo gdje zna da ce biti tretiran kao g*vno..i da ce biti povredjen...
njemu treba ljecnik...za glavu...i takvi..svoje te perverzije..kace svima...
kao zasto nas privlace losi momci..ne privlace sve..privlace tebe...jer ti neki klinac nije kako treba u glavi...
a sad sto neko...popije...i ima ovakvu frizuru..i onakvu.,.i sto nosi reputaciju zenskarosa..
sto mjenja djevojke...ko carape..a one to znaju i opet se ljepe za njih....
a dok pri tome nije u braku... i sto popusi joint..ili smrkne kvotu bijelog....popije i razveseli se s rajom...
vozi pijan...i sve ostalo sto rade pomenuti decki...inace meni svi do jednog dragi..kao poznate licnosti
ne mozes to sto oni rade i i njih zbog toga nazivati losima...
zna se sta je olos..a sta nije....
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|