www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Da li biste zbog ovoga ostavili duvan?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 30, 2013 8:49 pm    Naslov poruke: Da li biste zbog ovoga ostavili duvan? Na vrh strane Na dno strane

Da li bi zombi, koji vas zaustavi na ulici, uspeo da vas ubedi da ostavite pusenje?

Krenete na posao, na fakultet, u šetnju, a na ulici vas zaustavi zombi? Glumci koji su učestvovali u kampanji protiv pušenja, prerušeni u zombije, zaustavljali su građane Londona slikovito im prezentujući štetne posledice duvana.
Više od 30 glumaca nosilo je maske slične onim za "Noć veštica", kako bi na slikovit i upadljiv način predstavili ljudima kako pušenje utiče na njih i promovisali zdrav način života, u kampanji koju je pokrenuo "Helt ikspres".

"Ostavljajući pušenje značajno ćete poboljšati svoje zdravlje i živećete duže", rekao je za britanski "Metro" jedan od pokretača kampanje.

"Kada prestanete da konzumirate cigarete, vaša koža će ponovo dobiti prirodnu boju, neće biti siva i oštećena. Vaša čula će se poboljšati i bolje ćete osećati ukus hrane i pića, bez gorkog ukusa koji cigarette ostavljaju u vašim ustima".

Osim što ćete uštedeti novac, kažu pokretači kampanje, i lična higijena će biti bolja, jer je pušenje često uzrok neprijatnog zadaha, požutelih zuba i noktiju...

(MONDO)

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 30, 2013 9:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svega toga smo mi pušači i te kako svjesni, ali ... bar kad sam sama u pitanju, teško da bi mi i zombi pomogao. Crying or Very sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Da li biste zbog ovoga ostavili duvan? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon