www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zašto buljiš u moje grudi?!
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 13, 2013 7:45 pm    Naslov poruke: Zašto buljiš u moje grudi?! Na vrh strane Na dno strane

Većina muškaraca će baciti pogled na ženske grudi, a evo i objašnjenja zašto je to tako.

Ljudi su jedini sisari kod kojih grudi imaju seksualnu konotaciju. Samo grudi naše vrste se uvećavaju nezavisno od trudnoće, odnosno tokom puberteta, i jedina smo vrsta koja dodiruje i oralno stimuliše bradavice partnera.

Naučnici imaju objašnjenje - u mozgu oba pola izaziva ženske grudi asociraju na period dojenja.

"Dok su nas majke dojile, prenosile su nam i moćni hormon koji podstiče formiranje veze između dva bića. Psihološki, kroz život nastavljamo da tragamo za novim izvorom takve duboke fizičke veze", objašnjavaju Leri Jang i Brajan Aleksander, autori knjige "Hemija među nama: Ljubav, seks i nauka privlačnosti".

Supstanca oksitocin kod žene, tokom dojenja, formira trajnu uspomenu na miris, lice i zvuk malenog bića koje doji. Zajedno sa dopaminom, koji se takođe oslobađa tokom dojenja, žena to iskustvo povezuje sa srećom, blagostanjem, uživanjem i drugim prijatnim osećanjima.

Tako je i sa bebom koja će odrasti u muškarca - hemija će se pobrinuti za hormone, a duboko usađena sećanja za prijatno osećanje pri samom pogledu na ženske grudi.

Muškarci su biološki programirani da gledaju u ženske grudi koje su simbol materinstva i produženja vrste.

"Ja sam prvih nekoliko meseci nakon rođenja proveo na majčinim grudima, one su me hranile i održale u životu, zbog čega sam i im i danas zahvalan. One su objekat ljubavi jer osociraju na bezbrižne dane u majčinom naručju, na bezuslovnu roditeljsku ljubav", brani se momak koji je uhvaćen kako bulji u grudi svoje poznanice sa časova joge.

Pogledajte šta je još rekao u vezi sa tim i da li mu je oprošteno:

(MONDO)

fb_100000514419677
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 08 Jun 2012

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 13, 2013 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pozz od mene pa sta reci kod mene je tako ako devojka onako zgodna lepa treba da ima velike grudi lepe bradavice resto je okej.. Laughing

jellenadabogdakrepala
*Bitanga bez Princeze*
<b>*Bitanga bez Princeze*</b>

Datum registracije: 05 Apr 2011
Mesto: pandorina kutija

antiguabarbuda.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 15, 2013 2:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam ja buljas... Rolling Eyes da buljim Rolling Eyes Laughing

pogledam jednom..procjenim..o komu se radi....i ako je ono sto uglavnom jeste...
cuvam svoje poglede za neke diskretne grudi....

ne volim ja sirovo i naglaseno nista...

pa cak mi je ljepse i primamljivije nesto
sto nije toliko atraktivno ...ako je zapakovano u dozu otmjenosti...

meni vecu ulogui igra lice..pogled..osmjeh..i naravno shauma i nogice i njihov korak Rolling Eyes Razz Laughing Laughing

love is all you need
......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zašto buljiš u moje grudi?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon