www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kineska kuhinja
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Male tajne velikih majstora kuhinje ~ -> ~ Kroz kuhinje sveta ~
::  
Autor Poruka
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 4:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Knedle od piletine sa bananom

potrebno je :

1. 6 parčadi isečenog hleba na kvadrate,
2. 2 kom. kokošjih grudi,
3. 2 čvrste banane,
4. 2 jajeta,
5. 3 kašike mleka,
6. brašno,
7. 2 šolje svežih hlebnih mrvica,
8. ulje za duboko prženje.

Uklonite koricu sa hleba, isecite svako parče na 4 kvadrata. Kuvajte pile na pari ili u vodi dok meso ne postane meko. Ostavite da se ohladi u vodi. Izvadite iz vode, odstranite kožu sa pileta. Pažljivo odvojite meso od kostiju na otprilike 4 komada piletine. Isecite svaki komad piletine na pola, horizontalno, praveći 8 komada. Isecite svaki komad na tri. Oljuštite banane, presecite na pola horizontalno. Isecite svaku dužinu banane u komade iste veličine kao i piletina. Namažite jednu stranu od svakog komada hleba sa izmešanim ulupanim jajetom i mlekom. Stavite komad piletine na vrh jajetom namazane strane. Postavite komad banane na piletinu. Uvaljajte knedle piletine i banane lagano u brašno, držeći piletinu i bananu zajedno sa hlebom. Potopite u izmešano jaje i mleko i dobro uvaljajte u hlebne mrvice. Ponovite još jednom sa mešavinom jaja i mrvica. Pržite duboko potopljeno u ulju dok ne postane zlatno braon boje. Za otprilike 24 komada.



_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 4:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čorba od svinjetine sa kupusom

potrebno je :

1. 250 g. nemasne svinjetine,
2. 8 vlašaca (ili mladog luka),
3. 1/4 malog kupusa,
4. 1 kašika ulja,
5. 1 1/2 litre kokošje supe,
6. 1/2 kašikice struganog zelenog đumbira,
7. 2 pileće kocke,
8. 1 1/2 kašike soja sosa,
9. so, biber,
10. 125 g. tankog testa sa jajima,
11. 3 vlašca (ili mladog luka), dodatno.

Ogulite vlašac, isecite na tanke dijagonalne komade. Isecite svinjetinu na tanke komade.Dobro isecite kupus. Zagrejte ulje u velikoj posudi, dodajte svinjetinu i kupus, pržite brzo nekoliko minuta. Stalno mešajte. Dodajte kokošju supu, so, biber, izmrvljene kokošje kocke, soja sos i đumbir. Lagano kuvajte dok ne proključa, smanjite temperaturu, dodajte vlašac i krčkajte 10 minuta. Kuvajte testo u ključaloj slanoj vodi, dok ne omekša, 5-6 minuta, dobro ocedite. Kod serviranja stavite kašiku punu testenine u tanjir za supu. Sipajte preko toga vruću supu, pospite sa dodatnim iseckanim vlašcem po površini. Za 8 porcija.


_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 4:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čorba sa piletinom i kukuruzom

potrebno je :

1. 1 kg piletine,2 litre vode,
2. 2,5 cm komada zelenog đumbira,
3. 1 luk, 4 zrna bibera,
4. 3 sveža peršuna, 1 kašikica soli,
5. 470 g konzerviranog zrna kukuruza, izmrvljenog,
6. so,biber, 2 kokošje kocke,
7. 1 kašikica ulja od susama,
8. 4 kašike kukuruznog skroba,
9. 4 kašike vode, 2 belanjca,
10. 2 kašike vode, dodatne,
11. 2 kriške šunke, 5 kom. mladog luka,
12. 1/2 kašikice izrendanog zelenog đumbira, dodatnog,
13. 4 mlada luka, dodatna..

Osnova većine kineskih supa je dobra pileća supa. Može se koristiti celo pile. Neki delovi mesa, kada su kuvani mogu biti sečeni i dodati u supu a ostatak može poslužiti za sledeći obrok. Komadi piletine mogu poslužiti u istu svrhu. Biće vam potrebno oko 1 kg pilećih komada. Pileća leđa su dobra ekonomična osnova. Stavite pile ili pileće komade u posudu, dodajte vodu, zrna bibera, oguljeni i iseckani đumbir, očišćeni i isečeni luk, peršun i so. Zagrejte do ključanja na srednjoj temperaturi, skinite penu sa supe. Smanjite temperaturu i lagano krčkajte, pokriveno, oko sat i po. Uklonite penu sa vrha, procedite, zadržite 6 šolja supe. U velikoj posudi izmešajte rezervisanu supu, izmrvljeni kukuruz, izmrvljene pileće kocke, dodatni đumbir, iseckani mladi luk, so, biber i ulje od susama, stavite da proključa. Umešajte kukuruzni skrob sa 4 kašike vode, dodajte u supu, mešajte dok supa ne proključa i postane gusta, smanjite temperaturu, krčkajte jedan minut. Lagano ulupajte belanjce i dodatnu vodu, dodajte u supu u tankom mlazu, dobro mešajući. Odvojite meso od kostiju pileta ili pilećih komada, fino isecite ( trebaće vam otprilike 1 šolja seckane piletine ). Dodajte tanko seckanu šunku i pileće meso u supu, lagano zagrevajte. Prekrijte sa dodatno seckanim mladim lukom. Za 6 porcija.

_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 4:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kombinacija sa morskim plodovima

potrebno je :

1. 250 g školjki, 250 g lignji,
2. 250 g svežih krupnijih škampi,
3. 2 velika riblja fileta,
4. 283 g konzerviranog bambusovog izdanka,
5. 265 g konzerviranog vodenog kestena,
6. 8 kom.mladog luka, 3 grančice celera,
7. 1 kašikica kukuruznog skroba,
8. 1/2 šolje vode,
9. 1 pileća kocka,
10. 2 kašikice suvog šerija,
11. 1 kašikica susamovog ulja,
12. 2 kašikice soja sosa,
13. 4 kašike ulja.

Očistite školjke. Pripremite i očistite lignje. Očistite škampe, ogulite kožu sa ribe, isecite na velike komade. Isecite celer dijagonalno, isecite mladi luk dijagonalno, ocedite konzervirani vodeni kesten, presecite na pola, ocedite bambusove izdanke, isecite na tanko. Zagrejte 2 kašike ulja u posudi, dodajte pripremljeno povrće, brzo propržite 2 minuta, izvadite iz posude. Dodajte preostalo ulje u posudu, zagrejte. Dodajte školjke, lignje, škampe i ribu, brzo propržite 2 minuta. Mešajte kukuruzni skrob sa malo vode dok ne postane glatko, dodajte preostalu vodu, izmrvljenu kocku, šeri, susamovo ulje i soja sos. Dodajte sos u posudu mešajte dok ne proključa, dodajte povrće, protresite dok se ne zagreje dovoljno. Za 4 porcije.


_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 4:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rakovi sa pirinčem

potrebno je :

1. 155 g konzerviranog mesa od račića,
2. 1 luk,
3. 6 kom. mladog luka,
4. 2 kašike ulja,
5. 2 jajeta,
6. 1 1/2 šolja pirinča dugog zrna,
7. so, 1 kašika soja sosa.

Sipajte u veću posudu vode i stavite da proključa, dodajte 2 kašikice soli. Kada počne da ključa postepeno dodavajte pirinač, da se ključala voda ne preliva preko ivice posude. Brzo zagrevajte, nepokriveno 12 minuta ili dok ne omekša, dobro ocedite. Raširite pirinač ravnomerno po većoj ravnoj posudi, i ohladite u frižideru. Očistite i izrendišite luk, oceite i pospite po mesu od račića. Zagrejte ulje u većoj tavi, dodajte luk i kuvajte dok ne omekša. Umutite jaja, sipajte u posudu po luku, lagano promešajte. Sklonite sa vatre, isecite omlet na duge trake. Dodajte pirinač i so u posudu, dobro izmešajte. Preokrenite pirinač nekoliko puta sa lopaticom. Dodajte račiće i iseckani mladi luk, nastavite sa kuvanjem još jedan minut. Dodajte trake od omleta. Poprskajte sa sosom od soje, lagano izmešajte, kuvajte još jedan minut. Za 4 porcije.

_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 4:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svinjetina sa začinima

potrebno je :

1. 1,5 kg posne svinjske šnicle,odrezaka,
2. 1/2 kašikice praha 5 začina,
3. 1 1/2 kašika slatkog šerija,
4. 1 1/2 kašika kukurznog skroba,
5. so, biber, 2 kašike soja sosa,
6. 1 kašikica fino seckanog zelenog đumbira,
7. 1/4 šolje vode, 1 pileća kocka,
8. 2 kašikice soja sosa, dodatnog,
9. ulje za prženje.

Izrežite šnicle, odvojite masnoću i kosti. Pomešajte zajedno preostale sastojke u posudi, izuzev pileće kocke, vode i dodatnog soja sosa. Dodajte odreske, dobro izmešajte. Ostavite da odstoji na dva sata. Povremeno promešajte. Sipajte ulje u posudu, ulja bi trebalo da bude 2,5 cm dubine u posudi. Kada se zagreje dodajte marinirane svinjske odreske, brzo ispržite na obe strane dok ne bude zlatno žute boje i kuvano. Uklonite svinjske odreske iz posude, isecite na komade pripremljene za serviranje, održavajte toplim. Izmešajte u posudi vodu, izmrvljenu pileću kocku i dodatni soja sos, stavite da provri, prelijte preko svinjetine. Servirajte sa kineskim ukiseljenim povrćem razbacanim preko. Za 4 porcije.

_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 4:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svinjska rebra na roštilju

potrebno je :

1. 1 kg svinjskih rebara,
2. 4 kašike preliva za roštilj,
3. 4 kašike meda,
4. 4 kašike smeđeg sirćeta,
5. 1 kašika kineskog čili sosa,
6. 1/4 kašikice praha pet začina,
7. 1/3 šolje suvog šerija,
8. 2 kašike soja sosa,
9. 1 češanj belog luka,
10. 2,5 cm zelenog đumbira.

Stavite svinjska rebra u veliku posudu sa vodom. Kuvajte do ključanja, smanjite temperaturu, krčkajte pokriveno 20 minuta, ovo pomaže da se ukloni sav višak masnoće. Izmešajte preliv za roštilj, med, sirće, čili sos, prah 5 začina, suvi šeri, soja sos, isitnjeni beli luk i rendisani đumbir. Dobro izmešajte. Stavite rebra u posudu za pečenje, prelijte ih sa sosom, ostavite da stoje 1 sat, povremeno okrećite. Pecite ih u umereno vreloj pećnici jedan sat ili dok meso ne postane mekano. Često prelivajte sa sosom. Za 4-6 porcija.


_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 4:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Piletina sa medom i čilijem

potrebno je :

1. 1,5 kg piletine,
2. brašno, so,
3. ulje za duboko prženje,
4. 2,5 cm komad zelenog đumbira,
5. 2 kašike meda,
6. 2 kašikice kukuruznog skroba,
7. 1/3 šolje vode,
8. 1 kašika kineskog čili sosa,
9. 1/3 šolje limunovog soka,
10. 2 kašikice soja sosa,
11. 6 vlašaca.

Isecite pile na komade za serviranje. Uvaljajte ih lagano u brašno, prethodno posoljeno. Ispržite pola pileta u dubokom vrelom ulju dok ne dobije zlatno braon boju. Smanjite temperaturu, kuvajte otprilike 5 minuta ili dok meso nije dovoljno mekano. Izvadite iz ulja, ocedite i isušite sa apsorbujućim papirom. Ponovite ovo sa preostalom polovinom pileta. Odstranite višak ulja, ostavite jednu kašiku ulja u tavi. Dodajte oguljeni i rendisani zeleni đumbir u posudu, lagano propržite 1 minut. Dodajte izmešani kukuruzni skrob, vodu, čili sos, sok od limuna i soja sos. Mešajte dok sos ne proključa i zgusne. Dodajte pile, prevrćite u sosu tri minuta ili dok se piletina dovoljno ne ugreje. Dodajte iseckani vlašac, kuvajte još 1 minut. Za 4-6 porcija.


_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 4:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Govedina sa testom

potrebno je :

1. 250 g kineskog testa sa jajima,
2. 3 kašike ulja,
3. 1/2 šolje vode,
4. 2 pileće kocke, so,
5. 2 kašikice soja sosa,
6. 500 g bifteka,
7. 8 kom. mladog luka,
8. 2 češnja belog luka,
9. 2,5 cm komad zelenog đumbira,
10. 3 kašike ulja, dodatnog.

Dodajte testeninu velikoj količini ključale, slane vode, kuvajte nepokriveno 5 minuta ili dok testo ne postane meko. Ocedite. Isperite sa hladnom vodom i dobro ocedite. Raširite testo na čist ubrus i ostavite da se osuši na tri sata. Zagrejte ulje u posudi, dodajte testo, protresite dobro u ulju na tri minuta. Dodajte izmešanu vodu, isitnjene pileće kocke, so i soja sos. Držite na viskokoj temperaturi dva minuta. Stavite na poslužavnik, održavajte toplim. Sa mesa uklonite svu masnoću, isecite meso na komade veličine 5 cm x 5 mm. Dodatno ulje zagrejte dok ne postane vruće, dodajte sve meso odjednom sa iseckanim mladim lukom, usitnjenim belim lukom i oljuštenim i tanko sečenim đumbirom. Protresati na visokoj temperaturi 3 minuta ili dok meso ne postane braon boje i dobro kuvano. Za 4 porcije.

_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 26, 2005 4:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Govedina sa spanaćem u šeriju

potrebno je :

1. 500 g fileta bifteka,
2. 2 kašike soja sosa,
3. 2 kašike suvog šerija,
4. 1 kašikica šećera,
5. 1/2 kašikica ulja od susama,
6. 1 veza spanaća,
7. 5 cm komad zelenog đumbira,
8. 2 kašike ulja,
9. 2 kašike ulja, dodatnog,
10. 1/4 šolje vode,
11. 1 pileća kocka,
12. 1/2 kašikice kukuruznog skroba.

Uklonite svu masnoću i žilice sa mesa. Isecite meso na komade od 5mm debljine. Presecite svaki komad mesa na pola, zatim lako istucite sa drvenim čekićem. Stavite meso u posudu sa sosom od soje, šerijem, šećerom i uljem od susama. Dobro izmešajte. Pokrijte posudu i stavite u frižider na 2 sata. Operite spanać, ocedite višak vode.Odstanite drške listova spanaća i isecite ih na dužine od 2,5 cm. Isecite lišće spanaća na velike delove. Ogulite đumbir, isecite ga na tanke komade sa oštrim nožem. Zagrejte ulje u posudi, dodajte stabljike od spanaća i đumbir, propržite na 3 minuta, stalno protresajući. Izvadite iz posude. Zagrejte dodatno ulje dok ne postane vrelo, dodajte četvrtinu mesa, konstantno protresajte 2 minuta ili dok meso ne promeni boju, izvadite iz posude i ponovite sa preostalim mesom. Vratite sve meso u posudu, dodajte izmešanu vodu, izmrvljenu pileću kocku, i kukuruzni skrob, kuvajte dok smesa ne proključa. Dodajte spanać, stabljike i đumbir, kuvajte na visokoj temperaturi 4 minuta ili dok se spanać ne uvije. Za 4-6 osoba.


_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
ss
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de





Datum registracije: 12 Dec 2003
Poruke: 3

PorukaPostavljena: Pet Sep 02, 2005 12:05 am    Naslov poruke: Kineska kuhinja Na vrh strane Na dno strane

SVINJETINA NA ROŠTILJU SA SLATKO-KISELIM UMAKOM

Sastojci:

- svinjski file (2 kom.)
- soja sos (3 kašika)
- crno vino (2 kašika)
- žuti šećer (1 kašika)
- med (1 kašika)
- beli luk - sitno seckan (1/2 kašičice)
- mladi zeleni luk (1 kom.)
- cimet (1/2 kašičice)
- jabukovo sirće (1/2 šoljice)
- šećer (1/2 šoljice)
- paradajz pire (3 kašika)
- gustin (1 kašika)

Način pripreme:
Pomešajte soja sos, vino, šećer, med, beli luk, mladi luk i cimet. Cele filete prekrijte tom mešavinom začina i ostavite da odstoje u frižideru preko noći. Izvadite meso iz marinade, posušite ga krpom (ne perite ga), premažite uljem i pecite na roštilju često ga okrećući i premazujući marinadom (oko 30 min.) Gotove filete ukrasite mladim lukom izrezanim uzdužno na rezance. Meso se seče na tanke kolutove i servira sa slatko-kiselim umakom. Slatko-kiseli umak: Pomešajte šoljicu vode sa 1/2 šoljice jabukovog sirćeta, 1/2 šoljice šećera, 3 kašike paradajz pirea i stavite na vatru da zakuva. Kašiku gustina razmutite u pola šoljice hladne vode i dodajte provrelom umakum brzo mešajte i odmah isključite ringlu i kada se umak dovoljno zgusne sklonite sa vatre. Prijatno.
Prijatno!


SVINJSKI KOTLETI SA KINESKIM ZAČINIMA

Sastojci:
- svinjski kotleti (očišćeni od kostiju i masnoće)
- gustin (2 kašike)
- soja sos (3 kašike)
- rakija (2 kašike)
- biber (1/2 kašičice)
- đumbir (1/2 kašičice)
- cimet (1/2 kašičice)
- ulje
- pileća supa (1 dl)
- šargarepa (1 kom.)
- peršunov koren (1 kom.)
- celer (1 režanj)
- zelena ljuta papričica (1 kom.)


Način pripreme:
Kotlete prelijte soja sosom, rakijom, pospite začinima i gustinom, pa dobro promešajte. Pustite da odstoji oko 2 sata. Ulje jako zagrejte, ispržite kotlete sa obe strane i izvadite na dasku. Isecite ih na trake široke oko 1 cm, i držite u toplom tanjiru. Povrće isecite na što tanje trake, propržite na dve kašike ulja (1 minut), prelijte supom i pustite da proključa. Dodajte ispržene kotlete, promešajte i servirajte.
Prijatno!
 
vecadok
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma



Godine: 55

Datum registracije: 06 Nov 2003
Poruke: 7276
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 13, 2005 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svinjetina sa kikirikijem


- posno svinjsko meso (125 g)
- sveži krastavci (50 g)
- kikiriki svež očišćen (25 g)
- belance (1 kom.)
- so (5 g)
- belo vino (5 ml)
- gustin (20 g)
- ulje (40 ml)
- šećer (po ukusu)
- soja sos
- ljut kečap
- praziluk
- supa


Način pripreme:
Na kockice isecite svinjsko meso i krastavce. U posebnoj posudi ispržite kikiriki. U posebnoj posudi pomešajte svinjetinu, so, belance i polovinu gustina razmućenog u malo hladne vode.Kašikom sve dobro sjediniti. U drugoj činiji mešajte malo supe, ostatak gustina (razmućenog prethodno u malo hladne vode), so, vino, soja sos i malo praziluka. Ugrejte tiganj i jako zagrejte ulje. Dodajte svinjetinu i uz stalno mešanje kratko propržite. Kada je gotovo, meso izvadite iz tiganja i ocedite od ulja. U tiganj dodajte malo ulja i kratko ispržite krastavac. Zatim, dodajte svinjetinu i lagano promešajte. Nakon toga, dodajte kikiriki i pržite pola minuta stalno mešajući. Pre serviranja, jelo poprskajte čili sosom (ili ljutim kečapom).
Prijatno!

_________________
Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar!
 
Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Male tajne velikih majstora kuhinje ~ -> ~ Kroz kuhinje sveta ~ -> Kineska kuhinja Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  sledeća
Strana 8 od 9

 
Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma





- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon