www.domaci.de Forum Indeks Love2Love Dating Site
Vaša reklama ovde? Kontaktirajte nas odmah! Marketing
Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2012 • Muzički noviteti 2013
.:: ONLINE - RADIO ::: www.Domaći.de ::.

Muskarci i kuhinja..
Strana prethodna  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
ULT_RAS
~ Voli svog Anđelka ~
~ Voli svog Anđelka ~

Godine: 30

Datum registracije: 25 Feb 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 7:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kuhinja mi je pravo zadovoljstvo,uzivam u spremanju raznih specijaliteta i mislim da mi muskarci mnogo bolje spremamo klopu do zena jer one to rade zato sto moraju a mi to radimo iz ljubavi cist primer za to je da svi najpoznatiji kuvari sveta su muskarci
joj mario covece pa ti i ja se tu slazemo u potpunosti cak sam i mladjima pricao o tome da je to dobitna kombinacija Very Happy

jankovic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 28 Feb 2005
Mesto: krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 01, 2005 7:41 pm    Naslov poruke: Muskarci i kuhinja.. Na vrh strane Na dno strane

Vecina svetskih kuvara jesu muskarci.Sto se mene tice znam da spremim nesto prosto npr.KAJGANU,PALACINKE,PICU,ROSTILJ.Ali ja vise volim da me hranu spremi zenska ruka.

mysterious1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 04 Mar 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 04, 2005 9:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e, pa treba znati kuwati, ali treba znati i sta je zdravo kuwati
a jos je bolj eimati cicu koja sve to zna i zeli:)

cabarkapa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 24

Datum registracije: 08 Mar 2005
Mesto: Bar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 08, 2005 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ao ne spominjite mi muskarce u kuhinji barem nama Crnogorcima.Ne mozemo se snaci ni u cemu a ne u kuhinji. :p

zvoncica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 34

Datum registracije: 05 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 2:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zna se al da ponovim i ja: da su u svetu najbolji kuvari muskarci!
Daj Boze da nadjem i ja nekog ko dobro kuva Wink

Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!!

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 32

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 09, 2005 3:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemoj da gubis nadu zvoncice, jos si mlada pa mozda naidjes na nekoga...

Muskarci i kuhinja?? Pa moj tata radi kao kuvar vikendom u restoranu, pa sam i ja neke sitnice od njega naucio, a kad nadjem pravu zenu, ce ona mene ostalo da nauci! Mr. Green

discoStu
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 25

Datum registracije: 06 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 10, 2005 12:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja iskreno volim da svremena na vreme uprljam ruke nekim sosom ili testom nije to toliko veliko ali volim to onako nije mi lose.A i najbolji kuvari na svetu su muskarci.

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 33

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 10, 2005 9:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

muskarci koje ja znam obicno izbegavaju kuhinju..na zalost...doduse moj otac voli da se bakce...

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

ikacc
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 29

Datum registracije: 09 Nov 2003
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 10, 2005 10:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E tema je super. Ja obozavam da se petljam po kuhinje i za to "petljanje" dobijam jako dobre kritike. Moji prijatelji obozavaju moju klopu.
Ajde da malo prosirimo temu. Muskarci, dajte neke dobre recepte, ili neke na koje devojke odlepljuju. Ajde da cujem iskustva
pozdrav

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 29

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 10, 2005 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj covjek obozava da kuha! i radi to puno bolje od mene....u biti,ja ne zanam kuhati....al on sprema rucak bolje od moje mame Very Happy

saler
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 29 Jan 2005
Mesto: novi sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 11, 2005 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma nema nista lepse nego da vam devojka svrati u goste i vi je iznenadite nekom dobrom vechericom....ma nista posebno
mogu da prodju i spageti s gljivama...ili neke palacinke s belim mesom...svaki imalo pristoja muskarac zna to da spremi..
treba i mi malo dapruzimo lepog ugodjaja nasim lepsim polovinama zar ne??

NikolaKO
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 26

Datum registracije: 26 Mar 2005
Mesto: Kotor

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 05, 2005 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

5-nisam ljubitelj preterano,ali nisam ni protiv da ponekad spremim neki sprecijalitet Wink
Isto je ljepse kad muskarac zna nesto da spremi tj da zna da se brine o sebi i da ne jede samo sendvice ako nema nijedne zenske osobe u blizini da mu spremi.Po meni muskarci imaju dara za kuvanje isto kao i zene samo su lijeni tako da...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Muskarci i kuhinja.. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  sledeća
Strana 2 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2013. godine -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon