:: |
| Autor |
Poruka |
ULT_RAS ~ Voli svog Anđelka ~

|
Godine: 30
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 5456 Mesto: Krusevac

|
|
kuhinja mi je pravo zadovoljstvo,uzivam u spremanju raznih specijaliteta i mislim da mi muskarci mnogo bolje spremamo klopu do zena jer one to rade zato sto moraju a mi to radimo iz ljubavi cist primer za to je da svi najpoznatiji kuvari sveta su muskarci
joj mario covece pa ti i ja se tu slazemo u potpunosti cak sam i mladjima pricao o tome da je to dobitna kombinacija
|
|
 |
jankovic Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 10 Mesto: krusevac

|
|
|
Vecina svetskih kuvara jesu muskarci.Sto se mene tice znam da spremim nesto prosto npr.KAJGANU,PALACINKE,PICU,ROSTILJ.Ali ja vise volim da me hranu spremi zenska ruka.
|
_________________ MA VAZIIIIIIIIIIII |
|
| |
|
 |
mysterious1 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 9

|
|
e, pa treba znati kuwati, ali treba znati i sta je zdravo kuwati
a jos je bolj eimati cicu koja sve to zna i zeli:)
|
|
|
| |
|
 |
cabarkapa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 24
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 8 Mesto: Bar

|
|
|
Ao ne spominjite mi muskarce u kuhinji barem nama Crnogorcima.Ne mozemo se snaci ni u cemu a ne u kuhinji. :p
|
|
|
| |
|
 |
zvoncica Prijatelj foruma

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839

|
|
Zna se al da ponovim i ja: da su u svetu najbolji kuvari muskarci!
Daj Boze da nadjem i ja nekog ko dobro kuva
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
| |
|
 |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma

|
Godine: 32
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475

|
|
Nemoj da gubis nadu zvoncice, jos si mlada pa mozda naidjes na nekoga...
Muskarci i kuhinja?? Pa moj tata radi kao kuvar vikendom u restoranu, pa sam i ja neke sitnice od njega naucio, a kad nadjem pravu zenu, ce ona mene ostalo da nauci!
|
|
|
| |
|
 |
discoStu Upućeni član

|
Godine: 25
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 256 Mesto: Novi Sad

|
|
|
ja iskreno volim da svremena na vreme uprljam ruke nekim sosom ili testom nije to toliko veliko ali volim to onako nije mi lose.A i najbolji kuvari na svetu su muskarci.
|
|
|
| |
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 33
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
|
muskarci koje ja znam obicno izbegavaju kuhinju..na zalost...doduse moj otac voli da se bakce...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
| |
|
 |
ikacc Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 29
Datum registracije: 09 Nov 2003 Poruke: 17 Mesto: Beograd

|
|
E tema je super. Ja obozavam da se petljam po kuhinje i za to "petljanje" dobijam jako dobre kritike. Moji prijatelji obozavaju moju klopu.
Ajde da malo prosirimo temu. Muskarci, dajte neke dobre recepte, ili neke na koje devojke odlepljuju. Ajde da cujem iskustva
pozdrav
|
|
|
| |
|
 |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 29
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
moj covjek obozava da kuha! i radi to puno bolje od mene....u biti,ja ne zanam kuhati....al on sprema rucak bolje od moje mame
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
| |
|
 |
saler Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 29 Jan 2005 Poruke: 10 Mesto: novi sad

|
|
ma nema nista lepse nego da vam devojka svrati u goste i vi je iznenadite nekom dobrom vechericom....ma nista posebno
mogu da prodju i spageti s gljivama...ili neke palacinke s belim mesom...svaki imalo pristoja muskarac zna to da spremi..
treba i mi malo dapruzimo lepog ugodjaja nasim lepsim polovinama zar ne??
|
|
|
| |
|
 |
NikolaKO Upućeni član

|
Godine: 26
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor

|
|
5-nisam ljubitelj preterano,ali nisam ni protiv da ponekad spremim neki sprecijalitet
Isto je ljepse kad muskarac zna nesto da spremi tj da zna da se brine o sebi i da ne jede samo sendvice ako nema nijedne zenske osobe u blizini da mu spremi.Po meni muskarci imaju dara za kuvanje isto kao i zene samo su lijeni tako da...
|
_________________ The Doctor... |
|
| |
|
 |
|