:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Exit festival održaće su u Novom Sadu od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Kao glavne zvezde festivala nastupiće Franz Ferdinand, The Cardigans, Cult, Billy Idol, HIM, Pet Shop Boys, Scisor Sisters, Morrissey. Kapije Exit festivala se otvaraju u 17 časova, u četvrtak 6.7.2006. Organizatori apeluju na posetioce da na festival dođu ranije kako bi se izbegle gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen na jasno obeleženim i obezbeđenim ulazima, samo uz ulaznicu ili akreditaciju. Svi posetioci festivala će na ulazima na festival proći kroz kontrolu pripadnika policije, kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta na festival.
PLEJBOJ NA EXITU Poslednji slobodan termin na glavnoj bini festivala Exit 06 u petak 7. jula od 20.15 časova pripao je beogradskoj grupi Plejboj, koja se reoformila isključivo zbog nastupa na najvećem muzičkom događaju u našoj zemlji. Izuzetno atraktivan i ubedljiv bend naglašeno urbanog imidža osnovali su 1992. godine pevač/gitarista Igor Perović, basista Roman Goršek i bubnjar Miladin Radivojević. (www.kontra.org.yu)
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Danas poslepodne sam bio kod tetke koja zivi blizu zeleznicke stanice. Stranci samo dolaze li dolaze, a strankinje - lopate na kvadrat. [smajli koji se lupa po czelu].
Ispred stanice "Exitov" punkt. Devojka koja tamo radi nema pojma engleski, pa sam jednoj grupici morao [na losem engleskom] da objasnim gde staje bus 11! Bas svakog zaposljavaju ovih dana..
Inace, vatromet je bio prva liga.
|
|
 |
vive *plavušica*

|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''

|
|
Ma sve bih dala da mogu da odem,ali....strasno je kad jos uvek zavisis od roditelja a plus si i maloletan
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
| vive je napisao/la sledeće: | Ma sve bih dala da mogu da odem,ali....strasno je kad jos uvek zavisis od roditelja a plus si i maloletan |
Ma, bice ih jos.
Inace, ja necu ici. Cuje se i do moje zgrade.
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|