:: |
Autor |
Poruka |
slatkica87 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 141

|
|
da štetna je , ali veći nas to koristi
|
|
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Stetna je...I upravo zato je ne koristim...Majka mi je kozmeticar,i kao i ona,necu da se sminkam pre 30-35 godine...Smatram da mi pre toga ne treba...
Ali,naravno nije stetna ako se ne preteruje...
|
|
|
|
|
 |
pachule Upućeni član

|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433

|
|
Najveca steta je ako je ne skidamo redovno, svako vece pre spavanja i lepo ocistimo lice. Sve ostalo nije toliko lose ako se ne preteruje
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
nego sta da je stetna sto manje to bolje
|
|
|
|
|
 |
maaraa Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Jan 2006 Poruke: 438

|
|
Treba znat granicu, kako kaze Slatka_sanerka sto manje to bolje!!
|
|
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
nikada mi nista od kvalitetne sminke nije stetilo to su samo zablude onih koje nece da se svinkaju misle da su lepe i da ce bez sminke ostati lepse od onih koje se sminkaju. ja obozavam da se sminkam i nista mi ne smeta sminka
|
|
|
|
|
 |
luda devojka Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 10 Feb 2006 Poruke: 10

|
|
Stetna? Stovise, nekad moze i zastititi lice od vanjskih utjecaja, samo ako je kvalitetna.
|
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Recimo ruz za usne i maskara nije stetno kad je neka dobra marka...ali pudere treba se paziti jer mislim da ipak lice voli da dise a ne stalno to da ima...svega po malo,nista preterano...
|
|
|
|
|
 |
milica-81 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jul 2006 Poruke: 40

|
|
ako nije kvalitetna sminka onda definitivno steti,a morate pronaci ono sto vasem licu odgovara
|
_________________ HALLO |
|
|
|
 |
ljubica1105 Upućeni član

|
Datum registracije: 21 Jan 2006 Poruke: 328 Mesto: BENKOVAC

|
|
iskreno ja nesumnjam da je ova sminka stetna danas su ljudi toliko pokvareni da ce napraviti sve da bi sto vise zaradili na svojim stvarima tako ne sumnjam da ko zna sta stavljaju u sminku da bi ona bolje izgledala i imala ljepsi miris.
|
|
|
|
|
 |
tikis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 161

|
|
najmanje stetna je ako je kvalitetna
|
|
|
|
|
 |
ELENA VUKOVIC Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Okt 2004 Poruke: 1006 Mesto: Zlatna Sredina

|
|
zavisi od toga sta s ekoristi i koliko cesto se koristi,na pr. puder itekako iritira i susi kozu.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|