www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

civava pas za dzep
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
kovrdzava
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 23 Apr 2006
Mesto: cacak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 18, 2006 2:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni su civave jako slatke zivotinje

kissuzana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 59

Datum registracije: 30 Maj 2006
Mesto: nis

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 19, 2006 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo je ruzno pseto,vise preferiram velike pse.

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 22, 2006 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

eh ja bih bas voljela imati civavicu

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 22, 2006 5:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni su one super! Pogotovo ta "CUP"varijanta! Ali znam da ne valjaju, zbog "greske u proizvodnji". Savetovala sam se sa veterinarom, jer sam htela da kupim tog psa, ili maltezera CUP varijanu, ali mi je rekao, da su reeeeeeeetki slucajevi, kada se oni prirodno radjaju tako mali. Mnogo je cesca varijanta da su "modifikovani" Very Happy da ostanu zauvek tako mali. Naravno, posle toga imaju komplikacije velike sa zdravljem. Zenke sa potomstvom (retko mog da prezive dok su skotne, pogotovo ne porodjaj). Ova obicna civava, neka (po mom misljenju) srednja varijanta, svidja mi se samo kad su bebe! Very Happy Obozavam male pse! Ustvari, obozavam sve skoro pse, ali ne bih sve kupila tj. drzala! Very Happy

MERLINKA-PG
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 09 Jul 2006
Mesto: ...znam za jedan grad gde si wecno mlad....

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 2:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joj Francuskinja grijesis jer sam widjela da mislis da swi kupuju raqdi mode i kopiranja... Zaista nije tako jer sam ja trebalka kupiti ciwawu ali je oko &00 eura pa mi moji nisu dozwolili.., Zato cu da kupim pinca jer je on 250 a razlikuje se od ciwawe sto je mnogo nerwozniji,woli da laje i weci za jedan prst... A ciwawice su tako slatke jer su sicusne, i mnogo umiljati psi.,

Ciwawice bi se samo mazile i obozawaju da se drze u ruke i pripiju uz tijelo... Joj widjela bi da je uzmes u ruke... Smile

Mada i pincewi su slatki,mada su malo nerwozniji... Ali ako Bog da krajem Jula ga dobijam !

vive
*plavušica*
*plavušica*

Godine: 35

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: ''....Med javom i med snom...''

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 09, 2006 6:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obozavam civave!

Tako male,slatke...joj ja hocu da je kupim al mi moji ne daju.I oni se tripuju da lici na pacova...a nije...bas su swatke

Jer kad ljubav zameni krv u žilama,onda ni svi olujni vetrovi,ni sve nedaće ovog života ne mogu uništiti koren duboko zasađen u našim dušama...
*V*I**V*E*

djokili
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 31 Jan 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jul 10, 2006 7:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To stvorenje je pre pacov nego pas!!! Strasno!!! Shocked Shocked Shocked

perakojot013
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 27 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 9:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni se ne svidjaju, ali nije tacno da su ko pacovi. Nekad znaju da budu bas simpaticni tako mali, smesni, slatki...

.::pinki::.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 03 Apr 2006
Mesto: u dugovima :))

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 13, 2006 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma kavi bre pacovi Mr. Green pogledajte preslatke su Very Happy

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 14, 2006 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajd oni cupavi i nekako..ali oni celavi, ko nektarine..uf bre..ko pacovcici..svaka cast ukusima, ali ako imam psa zelim da imam psa a ne misa Rolling Eyes

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 39

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 18, 2006 1:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jes da su ko pacovi ali su mnogo slatki...imao sam ih,jako su umiljati cak...ko macici Mr. Green

kiki1979
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: Bec

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jul 23, 2006 10:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

preslatki su al sam ipak birala malo veceg Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> civava pas za dzep Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon