:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Jedna Britanka, majka 20 dece, napustila je muža i porodicu zbog muškarca kojeg je upoznala na Internetu, piše dnevnik „San” (Sun). Sve je išlo dobro u životu Nikole i Kevina Pridama i njihovih dvadesetoro dece, starih od sedam do 25 godina, dok jednoj od ćerki nisu kupili računar. Nikola je od tada provodila sate na raznim forumima i četovima. Tako je upoznala riđokosog vojnika koji je na Internetu koristio pseudonim „Džindžer Skvodi” (Ginger Squaddy). Njen muž Kevin ispričao je „Sanu” kako je otkrio da mu je žena neverna već šest meseci - ispod tepiha pronašao je čestitku za Dan zaljubljenih potpisanu sa Džindžer i karte za voz kojim je putovala na sastanke sa ljubavnikom. „Odlazila bi na dve-tri noći i ostavljala me samog da vodim brigu o deci i poslu”, ispričao je četrdesetšestogodišnji stolar. Par, koji je u braku 26 godina, još podiže 13 dece u osmosobnom stanu, navodi „San”. Kevin Pridam ispričao je i da je njegova žena bila nezadovoljna što nema više dece. „Uvek je želela ´još jedno´. Dok računar nije stigao, bili smo nerazdvojni. Nismo proveli ni dan jedno bez drugog”, kazao je nesrećni muž. (Beta)
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Sama pomisao na 20 dece i zenu koja jos hoce me gadi i jednostavno ne znam kako bih mogao da prebrodim kada bih moja zena tako nesto uradila ostavljajuci me na cedilu sa tolikim brojem dece koja se trebaju izvesti na pravi put.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
Ajde ljudi bre ovo je smesno... Prosto mi deluje nemoguce al ... Ima nas raznih
|
|
|
| |
|
 |
mistik29 Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb

|
|
|
Kao da žive izolirano od svijeta...
|
|
|
| |
|
 |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
Ma daaaaaaaaaaj bre!!! Pa ne zive u dzungli, sto kaze mistik, izolovani od sveta, pa sad tamo upoznaje coveka preko interneta. Smesno! Da je neka normalna, prvo posle toliko dece, ne bi trebala da upoznaje ikoga. A ne jos preko interneta! Boze, stvarno ima bolesnih ljudi!!!
Ja u tu pricu-ne verujem! A ako je ipak tacna-ponavljam-bolesni ljudi!!!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|