www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zbog internet ljubavnika pobegla od muža i 20 dece
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 50

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 3:09 am    Naslov poruke: Zbog internet ljubavnika pobegla od muža i 20 dece Na vrh strane Na dno strane

Jedna Britanka, majka 20 dece, napustila je muža i porodicu zbog muškarca kojeg je upoznala na Internetu, piše dnevnik „San” (Sun). Sve je išlo dobro u životu Nikole i Kevina Pridama i njihovih dvadesetoro dece, starih od sedam do 25 godina, dok jednoj od ćerki nisu kupili računar. Nikola je od tada provodila sate na raznim forumima i četovima. Tako je upoznala riđokosog vojnika koji je na Internetu koristio pseudonim „Džindžer Skvodi” (Ginger Squaddy). Njen muž Kevin ispričao je „Sanu” kako je otkrio da mu je žena neverna već šest meseci - ispod tepiha pronašao je čestitku za Dan zaljubljenih potpisanu sa Džindžer i karte za voz kojim je putovala na sastanke sa ljubavnikom. „Odlazila bi na dve-tri noći i ostavljala me samog da vodim brigu o deci i poslu”, ispričao je četrdesetšestogodišnji stolar. Par, koji je u braku 26 godina, još podiže 13 dece u osmosobnom stanu, navodi „San”. Kevin Pridam ispričao je i da je njegova žena bila nezadovoljna što nema više dece. „Uvek je želela ´još jedno´. Dok računar nije stigao, bili smo nerazdvojni. Nismo proveli ni dan jedno bez drugog”, kazao je nesrećni muž. (Beta)

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 41

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 3:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sama pomisao na 20 dece i zenu koja jos hoce me gadi i jednostavno ne znam kako bih mogao da prebrodim kada bih moja zena tako nesto uradila ostavljajuci me na cedilu sa tolikim brojem dece koja se trebaju izvesti na pravi put.

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 36

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 4:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ajde ljudi bre ovo je smesno... Prosto mi deluje nemoguce al ... Ima nas raznih Smile

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 49

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 8:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao da žive izolirano od svijeta...

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 47

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 11, 2006 2:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma daaaaaaaaaaj bre!!! Pa ne zive u dzungli, sto kaze mistik, izolovani od sveta, pa sad tamo upoznaje coveka preko interneta. Smesno! Da je neka normalna, prvo posle toliko dece, ne bi trebala da upoznaje ikoga. A ne jos preko interneta! Boze, stvarno ima bolesnih ljudi!!! Rolling Eyes
Ja u tu pricu-ne verujem! A ako je ipak tacna-ponavljam-bolesni ljudi!!! Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Zbog internet ljubavnika pobegla od muža i 20 dece Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon