:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Prvi čovek gradića Hilsdejl, u saveznoj državi Mičigen, verovatno je najmlađi gradonačelnik u SAD - ima samo 18 godina. On uz poslove gradonačelnika ima još jednu veliku obavezu - da završi srednju školu. Stanovnici Hilsdejla kažu da im uopšte ne smeta što imaju tako mladog gradonačelnika. Sami su ga i izabrali. Hilsdejl je gradić u kome živi svega 9.000 stanovnika. Mnogi su bez posla i to je verovatno bio osnovni motiv mladog Majkla Sešonsa da se kandiduje za gradonačelnika. Sa 700 dolara zarađenih prošlog leta i uloženih u kampanju, u kojoj je išao od vrata do vrata, dobio je izbornu trku. U novembru prošle godine, sa samo dva glasa više od protivkandidata, izabran je za gradonačelnika.
Njegov prethodnik Dag Ingles kaže da nije razočaran što je izgubio od mladog i neiskusnog protivkandidata. „Majkl je dobio podršku sugrađana. Ima i moju podršku. Verujem da će imati uspeha i da će raditi za opšte dobro”, kaže Ingles.
Novi gradonačelnik kaže da se nije kandidovao zbog novca, jer ga, uostalom, neće ni zaraditi, pošto mu je godišnja plata svega 3.000 dolara. „Nisam u ovo ušao da bih se obogatio, već zato što mislim da imam ideje kako da otvorim nova radna mesta. Znam šta znači biti bez posla, jer ga je i moj otac izgubio. Za mene je ovo, inače, samo vanškolska aktivnost”, rekao je Majkl. (FoNet)
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
O ovome sam cuo i nista me ne cudi .. jednostavno po Americi su takvi propisi da u klubu ne moze niko da udje ko nema 21 godinu ( u vecini drzava ako se ne varam ) dok za gradonacelnika jednoga grada moze ici i jedan 18-ogodisnjak .. malo cudno morate priznati.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
mistik29 Prijatelj foruma

|
Godine: 49
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb

|
|
U Americi je ionako sve naopako. Dobro, možda ne sve
|
|
|
| |
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
|
Verujem da je prvo [iz gradskog budzeta] napravio trodnevnu zurku i zaposlio zgodne plavuse u gradsku kucu. lol
|
|
 |
aureliano ♣ El Capitán ♠

|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

|
|
| Boky je napisao/la sledeće: | O ovome sam cuo i nista me ne cudi .. jednostavno po Americi su takvi propisi da u klubu ne moze niko da udje ko nema 21 godinu ( u vecini drzava ako se ne varam ) dok za gradonacelnika jednoga grada moze ici i jedan 18-ogodisnjak .. malo cudno morate priznati. |
U USA ne mos' popit pivo ako nisi 21 ali ako si i mladji od 18 mozes u vojsku, nositi oruzje, pucat po ljudima... a evo mozes biti i gradonacelnik. No biti gradonacelnik nije lose!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
 |
|
| |
|
 |
Sheggy-po Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 47
Datum registracije: 14 Jul 2006 Poruke: 55 Mesto: Pozarevac / Braunau

|
|
|
Blesavi amerikanci, njih kao zanima ko im je gradonacelnik, pa za njih je to samo zezanje a pazi tek ambicioznost ovog lika, verovatno vec sanja o mestu predsednika SAD! Katastrofa!!!
|
_________________ Kad umrem i kad me odnesu dodjite dusmani da vam dam adresu!!! |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|