:: |
Autor |
Poruka |
RomaleRomali Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 33

|
|
3 godine jedan slatki kuca mi je bio nerazdvojan
|
|
|
|
|
 |
maLena_puLa [.montenegrina.]
![<b>[.montenegrina.]</b> <b>[.montenegrina.]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula

|
|
SrebrnaTresnjica011 je napisao/la sledeće: | Molba jednog psa
Moj zivot traje od 10 do 15 godina.Svaki rastanak od tebe za mene znaci patnju.Razmisli o tome pre nego sto me uzmes.Voli me onakvog kakav sam,jer si me ti birao.Ja nemam tu mogucnost da biram prijatelja i gospodara.Daj mi vremena da shvatim sta od mene trazis.Pre nego sto me u toku obuke izgrdis preispitaj sebe,mozda ti gresis ili ja ne mogu da shvatim sta ti zelis.Imaj ljubavi za mene,ja od toga zivim.Ne ljuti se na mene i ne kaznjavaj me.
Ti imas svoj posao,svoje prijatelje,svoju razonodu,ja imam samo tebe.
Pricaj sa mnom!
I ako ti se cini da te ne razumem,ja ipak znam sta mislis i osecas.
Znaj da ja ne zaboravljam kako se samnom postupa.Pomisli pre nego sto me udaris,da te ja sa lakocom mogu ugristi,ali ja to nikad ne radim.
Ne uzimaj me kao igracku dok sam mali i sladak da bi me kasnije odbacio,jer je moja ljubav prema tebi vecna.
Brini o meni kad ostarim,ostanem bez zuba,ogluvim i prestanem da se krecem.I o tebi ce se neko brinuti,starost je ista za sve.
Prati me na mom poslednjem putu.Nemoj nikad reci "ja to ne mogu da gledam"ili "neka se to dogodi u mojoj odsutnosti" .
Stobom je sve lakse.Neka ti bude dug za moju vernost i nasu lepu mladost.
Kad me vise ne bude bilo nemoj tugovati,vec usreci nekog novog psa i voli ga kao sto si mene voleo.
|
owo je prediwno ja sam se rasplakala...............
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
 |
Kengur77 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Avg 2005 Poruke: 70

|
|
Ne postoje tako verni ljubimci...macke se ne mogu porediti sa psima.
|
|
|
|
|
 |
tikis Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 161

|
|
ja obozavam mog psa.zao mi je sto nismo cesce zajedno
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
pallmica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 119

|
|
Niko i nista ne moze toliko bezgranicno da voli i uvek bude tu kad vam je potreban...Zivele kuce!!!
|
|
|
|
|
 |
RunnerSG Upućeni član

|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...

|
|
Pa naravno da je covekov prvi prijatelj, ali ja bih uz covekovog prijatelja stavio i konja!!!
|
|
|
|
|
 |
jasna_ Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 17

|
|
definitivno najbolji prijatelj!
|
|
|
|
|
 |
malaplavano1 Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek

|
|
je.... ja obozavam skotske ovcare, imala sam jednog prije.... ;(
|
|
|
|
|
 |
riling Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 5

|
|
najljepši psi
uvjek kad ti je dosadno imas njih. cak bolji prijatelji od ljudi
[Edit by Gertruda: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
 |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
ja sam godinama imala psa nema boljeg prijatelja uvijek te voli uvijek ti se veseli Sad nemam i užasno mi fali ali jednostavno tempo života mi je takav da nema ko biti s psom Danas sutra kad budem imala obitelj djecuobavezno ću imati i psa
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|