www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

zenski orgazam
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 10:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je toliko individualno koliko i sama zzena. momci sa sigurnoshcu nisu jedini krivci za nedostatak vasheg orgazma. to zavisi od jako puno faktora.najcheshce je problem zenina psiha, ili bolkada u glavi koja sprechava potpuno opushtanje klitorisa i samim tim potpuni orgazam. gotovo svaka treca zzena nema redovan orgazam, ali to je sasvim normalna pojava.

znate li da je zzenski orgazam, jedino evolutivno neobjashnjivo stanje kod nas ljudi. zashto ? zato shto nema apsolutno nikakvu prirodnu ili evolutivnu funkciju osim zzeninog stanja blazzenstva. takvi fenomeni u prirodi i evoluciji ne postoje . sve ima svoje zashto, osim orgazma zzena !! m ?

u najredjem broju sluchajeva je greshka, uslovno recheno , do partnera koji jednu zzenu ne mozze dovesti do orgazma, a ona ga normalno bez problema dozzivljava.

znachi..ne opterecujte se time, jer sa velikom verovatnocom necete naci konachan odgovor. problem je najcheshce u samoj fiziologiji i psihi zzene...jbg Wink

Lila84
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 13 Jul 2006
Mesto: SG

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ga svaki put dobijem kad hocu da ga imam.. onda ja sebi ugadjam sama Smile
I valjda tako treba.. jer prvo ja trebam pa onda on po nekom pravilo zar ne?

Ipak je bilo situacija da odglumim jer nekad jednostavno necu, nekad zurim, nekad mi dosadi onda odglumim za EGO njegov BIG-orgazam i svet je opet u redu Very Happy

budidobar

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da tako treba...uvek tvoj treba biti prvi, jer drugachije morash sama da odradish ( makar to bila ona naaaaaajidealnija razlika u samo nekoliko trenutaka )tvoj mora da bude prvi..onda je to to. a to da ponekad jednostavno necesh..uh,uh...zzene ! ahhh

hej !kada ti dosadi..znachi da tada nisi za to, jednostavno. ma ne brini to shto ti radish je sigurno sasvim normalno. veruj mi.

sa iskustvom, videcesh...to sve dodje na svoje..i te kako Wink

Cute Blondie
* Belphegor's bitch *
* Belphegor's bitch *

Godine: 44

Datum registracije: 03 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 1:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PEPPO je napisao/la sledeće:
Trudim se da joj ugodim
uvjek ga dobije, ali mislim da se pravi ponekada

ma neka ja ga dobijem Very Happy

Malo smo samozivi i sebini a Rolling Eyes Pa ako samo sebe gledas sexualni zivot ti i nece biti bas mnogo srecan, ali pretpostavljam po ovom i drugim odgovorima po forumu da si mlad dosta pa ti je oprosteno neznanje na mladost Wink

I by the way orgazam se "ne dobija" vec "dozivljava" Wink

domacin99 je napisao/la sledeće:
Ovo nikad necu shvatiti.Moja devojka kaze da nije dozivela orgazam.Meni nije jasno zasto onda uopste hoce sex.Ja ako ne svrsim bolje da nisam ni imao sex.Nadam se da je kod devojaka malo to drugacije.Sta vi mislite o tome?Vise bih voleo da devojke odgovore.

Pa sex zeli svakako jer je uzbudjena, i zbog same prijatnosti i uzivanja tokom samog sexualnog cina cija je samo kruna svrsavanje ali ne i jedini uzitak. I lose se nadas i kod devojaka je isto, pa normalno da i mi zelimo da svrsimo na kraju sexa. Naravno bez te zavrsnice je glupo. Ne slazem se sa statistikama ali cinjenica da ima veliki broj zena sa problemom da dozive orgazam. Da ne racunam one s problemima i blokadama u glavi, obicno je uzrok samo so jos nisu otkrile sta je to sto njih pali i dovodi do vrhunca ili sto partneru ne objasne za vreme sexa sta bi volele da im radi, nego cute i foliraju da svrsavaju a nista od toga. Ja znam sta mene pali, sta me dovodi do vrhunca i kad spavam s deckom tacno znam sta mi kad prija i sta ce me dovesti do orgazma mada nekako potrefilo se da se on i ja u krevetu jako dobro kapiramo i zna sta meni prija, tako da kod mene orgazan jako retko skoro nikad ne izostaje, mozda se tek 2-3 puta desilo, i to u pocetku veze tek. To je stvar istrazivanja i spoznaje pre svega samog sebe, a i muskarci cije devojke ne svrsavaju nek se potrude malo vise. Probaj oralno da je zadovoljis i skoncentrisi se malo vise na njen klitoris pa ce sigurno da svrsi...Uglavnom pricajte o tome, nije to sramota...Nek ti kaze sta joj prija, kad joj prija i kako, i radite na tome... Kako kaze stara mudrost "ponavljanje je majka svih nauka". Wink

Poslednja prepravka: Cute Blondie datum Pet Jul 21, 2006 11:48 am; ukupno izmenjena 1 put

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 26

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 1:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hmmmm... ne znam ... verovatno zena treba prva da dozivi oragazm pa onda on,ali neki muskarci to ne rade tako... verovatno su sebicni i misle na sebe... ja sam retko kad imala orgazam,moze se reci skoro i nikad,ali nikad se nisam pravila i glumila kao da sam ga dozivela.... jer po meni to je jako ruzno.... da li je to u glavi ili jednostavno nisam mogla, ne znam.... opet verovatno zavisi i od muskarca, kakav je ...

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 2:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta ima da glumim?! Shocked Ja orgazam dozivljavam sa mojim muzem normalno! Ne svaki put, ali u 90% slucajeva. A tih 10% ne moram uopste da glumim, jer niti mu je poljuljan ego, niti ja imam problema sto to nije svakih 100%. Ne znam da li bih to ikada uradila da "moram", ali sa svojim voljenim-nemam potrebe za tim! On zna, da danas mogu da prodjem bez orgazma, ali da vec sutradan mogu da dozivim 5 za vreme jednog odnosa! Wink

Poslednja prepravka: knknpnkn datum Pon Avg 14, 2006 1:45 pm; ukupno izmenjena 1 put

Mara 82
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 42

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 20, 2006 8:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je sam taj ljubavni cin, podjednako dobar cak i kada ne dozivim orgazam, valjda to zavisi i od "igre" samih partnera. Kad ne dodjem "do kraja" to je problem sa mnom jer mi misli tumaraju negde ali ne znaci ta mi nije dobro. Kao kad pojedes tortu bez slaga ali nto ne znaci da torta nije slatka i dobra.

none
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 1:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo je glupo sto zene sute u takvim situacijama sute, i ne razgovaraju o tome... Mislim za svoje dobro bi trebalo to govoriti, ne mora znaciti da lik nije dobar ako zena ne dozivljava orgazam, jer kao sto je vec receno to je relativna stvar, i od zene do zene razlicita... a kao i na sve, vezano za zene, na to najvise utice njihova psiha, normalna stvar ako je zena nervozna, zivcana, napeta, whatever, nece moci doci do orgazma, ako se ne opusti potpuno...
A ako ga ne dozivljava ni kad je opustena, onda bi trebala kroz pricu, decku govoriti neke svoje, fantazije, zelje i tako to, a i decko se ne bi trebao uvrijediti ako bi mu ona rekla da ne dozivljava, jer zene su jaaaaako zahtjevne i jaaaaako komplikovane... i to bi samo dobro doslo prilikom sljedeceg spolnog opcenja, a i bio bi veliki plus za nastavak veze Smile
Ali nema ljepseg osjecaja, nego vidjeti djevojku mokru od znoja kako poslije odnosa pada na krevet i izgleda kao da se borila sa lavom... mmmm Twisted Evil hihih...

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 40

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 28, 2006 10:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja licno mislim da ako devojka vodi ljubav onako kako je Bog rekao da tu glume nema jer jednostavno emocije preovladaju sve moguce glume i tu dolazi do stravicnih orgazma koji se oslikaju po emocijama posle tog orgazma i po telu koje prosto zadrhti ..
To je barem moje misljenje

Djole_BG
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 22 Jun 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 29, 2006 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uvek spreman da ispunim sve zelje i fantazije.............

dushan90

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 29, 2006 9:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa spreman sam zasto da ne.mada sve su razlicite.

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 29, 2006 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja nikad nebi glumila orgazam....nikad...to daješ dio sebe znaci glumim u tome varam samu sebe pa čak i drugu osobu...nikad niti imam problema sa time....jer sex je jako bitan a mislim da mnogima fali fantazija i opuštenost...mozda je to problem ko bi znao...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> zenski orgazam Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon