:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Džokej Pol O’Nil kažnjen je sa jednodnevnom suspenzijom zbog udaranja svog konja. Komisija je pregledala snimak incidenta koji je prethodio trci u Stratfordu 23. jula pre nego što je donela konačnu odluku. Grlo „Siti afer” bacilo je O’Nila, koji je prilikom pridizanja glavom udario konja u nos. U trci na dve milje oni su završili na četvrtoj poziciji. „Da je konj bio teže povređen, kazna bi bila drastična”, rekao je Malkolm Valas, član komisije. O’Nil je mogao da zaradi suspenziju od 21 dana, a ovako će kaznu odslužiti 11. avgusta. „Zadovoljan sam što se sve završilo. Prihvatio sam odluku i koristim još jednu priliku da se izvinim za svoje ponašanje”, rekao je O’Nil. Ovaj incident došao je u centar zbivanja jer se dogodio samo nekoliko nedelja posle Zidanovog udaranja Materacija u finalu Svetskog šampionata. Džokej je udario konja glavom, baš kao i francuski reprezentativac Italijana. (B92)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
Posto sam u zadnje vreme veoma povezan sa konjima ( devojka mi je uciteljica jahanja konja ) cisto sumnjam da ce ovaj dzokej ikada vise moci da jashe bilo kakvog konja .. konji su veoma osetljive zivotinje i osecaju bol dosta vise nego sto to izgleda.
Ovo je moralo i surovije da se kazni .. jer izivljavati se na zivotinjama je toliko brutalno.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
naravno,naravno...
a sto 20 dana se lupa po libanu ...
niko nije suspendovan jos
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
danas je mnogo gore udariti zivotinju nego covjeka
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
pa fino bas
zaustavite zemlju!silazim
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|