:: |
| Autor |
Poruka |
ComiX ~ Tajni agent ~

|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia

|
|
Kako saznaje B92, mladi reprezentativac Srbije i prvotimac Partizana Stefan Babović nije više član beogradskog kluba. On je dan ranije, zajedno sa još nekoliko standardnih prvotimaca, izbrisan sa spiska za prvi tim, pa je danas zatražio ispisnicu iz kluba. „Svako ko traži ispisnicu - dobiće je. Ko želi da ide iz Partizana - neka ide slobodno. Babović je tražio i mi smo mu je sa velikim zadovoljstvom dali”, rekao je direktor beogradskog kluba Nenad Bjeković agenciji Beta. „Nisu to nikakve disciplinske mere, već odluka trenera koga će da uvrsti u tim. On ima sistem rada i to je takav proces. Ko izdrži i zasluži, ući će u tim. Potpuno podržavamo trenera.” Još uvek se ne zna gde će Babović nastaviti karijeru, ali se pretpostavlja da bi to mogao da bude beogradski prvoligaš OFK, u koji je Babović trebalo da ode na pozajmicu. Stefan Babović prošao je sve kategorije u Partizanu, a u prvi tim uvršten je pre oko godinu dana.
TRENER PARTIZANA IZ TIMA UDALJIO KAPITENA ALBERTA NAĐA
Fudbalski klub Partizan objavio je spisak 18 igrača za utakmicu drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA protiv slovenačkog Maribora.
Na spisku nema kapitena Alberta Nađa i nekoliko dosadašnjih standardnih prvotimaca. Zbog nezalaganja na utakmici prvog kola protiv Bežanije, koju je Partizan dobio 4:3, sa spiska su, pored Nađa, izbačeni i iskusni bek Niša Saveljić, najbolji strelac lige Srđan Radonjić i Stefan Babović, dok je ranije iz tima izbačen napadač Pjer Boja.
Na spisku su: Ivica Kralj, Đorđe Pantić, Milivoje Ćirković, Nenad Đorđević, Branimir Bajić, Bojan Zajić, Miloš Mihajlov, Marko Lomić, Obiora Odita i Dragan Radosavljević.
Među 18 igrača za meč sa Mariborom su i: Marko Markovski, Predrag Lazić, Nenad Marinković, Ivan Tomić, Mladen Lazarević, Nemanja Rnić, Miloš Bosančić i Milan Smiljanić.
Fudbaleri Partizana će od srede po podne boraviti u karantinu do početka utakmice, koja se igra u četvrtak u 20 sati. (B92, Beta, RTS)
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
samo da ne dodje u Zvezdu
|
|
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
sto, sta fali, bas bih volela da dodje u Zvezdu....
nego, da budem realna, govorim kao buduci novinar a ne Zvezdin fan
totalno je glupo sto su se nekolicina napravili pametni pa bojkotuju klub, trener ima pravo da sastavi tim i odstrani onoga koga smatra da se ne ponasa u skladu s igrama i treninzima....sad je Saveljic nasao da se buni sto ga onako matorog niko nece i Babovic da ode.....Nadj je bar fer, cuti i trenira
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik

|
|
|
Slazem se sa tobom dameski!!!
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
| |
|
 |
KZS Upućeni član

|
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 395 Mesto: Apatin

|
|
|
Pa dameski to je tacno...Ali pitanje je zasto je on odstranio tog igraca i na koji nacin...
|
_________________ JeLeN PiVo - StVaRnO NaJbOljE
:occasion5: |
|
| |
|
 |
Sascha336 * Vatreni delija *

|
Godine: 53
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija

|
|
09/08/2006 | Izvor: B92
Babović kod Krčmarevića
Kako saznaje B92 Stefan Babović novi je član OFK Beograda.
Babović je juče dobio ispisnicu iz Partizana i, kako se i očekivalo, postao član kluba sa Karaburme. Ugovor je potpisan na četiri godine, finansijski detalji nisu poznati.
Mladi igrač nema pravo nastupa na revanš meču kvalifikacija za Ligu Kupa Uefa, koju OFK Beograd igra za dve nedelje sa Okserom. Ukoliko se "Romantičari" plasiraju u prvo kolo Kupa Uefa Babović će imati pravo nastupa.
|
_________________ I C E M A N |
|
| |
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
ne verujem da bas nije imao sta da radi pa mu je eto doslo tako....
realno Partizan nema onako jaku ekipu kao ranije, i ako nesto treba da se menja, nek se menja podhitno, a ne da zadrzava "zvezdice" i tatine sinove zarad neke stare slave...
da podsetimo Srdjan Radonjic nijedan gol nije dao na pripremama....sreca njihova sto su vratili Oditu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
dobro je da je otisao tamo. Imali smo srece
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|