www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kurir: Zombi iz Novog Sada noću šeta gradom
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 09, 2006 11:30 pm    Naslov poruke: Kurir: Zombi iz Novog Sada noću šeta gradom Na vrh strane Na dno strane

Novosađanin Dragomir Komarov već dvadeset godina nije oka sklopio, jer njegov organizam odbija stanje sna, prenosi dnevnik „Kurir”. Kako kaže Komarov, problemi su počeli sredinom osamdesetih, kada su ga progonile noćne more. „Budio sam se uz trzaj jer sam stalno sanjao da propadam kroz ambis, i osećao nepodnošljiv svrab po telu. Ipak, uspevao sam da odspavam nekoliko sati. Postepeno se dužina sna smanjivala i sada ne mogu da ostanem zatvorenih očiju duže od sat vremena”, kaže on. Komarov dodaje da je u početku čak mislio da je dobro što ima više vremena da se bavi svakodnevnim poslovima, ali je iscrpljenost organizma polako počela da se odražava na njegovo psihičko stanje.
„Imao sam višak vremena i odlučio da diplomiram na Građevinskom fakultetu, što mi je oduvek bio san. Međutim, počela je da mi opada koncentracija. Iako sam se odmah zaposlio, odjednom mi je bio potreban dupli trud da obavim najbanalniji posao. Morao sam da uzmem bolovanje pre tri godine i još se nisam vratio u firmu”, seća se „Zombi iz Novog Sada”, kako ga je list nazvao.

Invalidska komisija nije mu odobrila odlazak u penziju, iako ima potvrdu o stoprocentnom invaliditetu usled nesanice i apnee, od koje je počeo da boluje.

„Ako i probam da spavam, nakon nekoliko minuta probudi me jeziv napad gušenja. Sve sam probao, meditaciju, opuštanje, jogu, ali mi je dijagnoziran konstantan strah od gušenja i klaustrofobija. Dane provodim u strahu od noći. Dok drugi ljudi odlaze na spavanje, ja po celu noć šetam gradom i vraćam se kući tek kad svane”, žali se Komarov.

Ni nakon iscrpljujuće šetnje, Komarovu ne dolazi san na oči, već nastavlja da živi u začaranom krugu nesanice, zaključuje „Kurir”. (Mondo)

KZS
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Mar 2005
Mesto: Apatin

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 10, 2006 12:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta se swe nece napisati u tim nowinama... Kurir pocinje da lici na zonu sumraka Very Happy

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 10, 2006 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Laughing znam ja jos jednog koji ne (skoro) nikada Laughing
necu ga imenovati,sam ce se prepoznati Razz

Kiza89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Dec 2005
Mesto: Kraljevina Srbija

jamaica.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 12, 2006 3:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lol kakva glupost

kacagica
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 06 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boze, sta sve necemo cuti danas!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Kurir: Zombi iz Novog Sada noću šeta gradom Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon