:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Više od trećine Evropljana, odnosno 37 odsto njih, nema ni osnovno znanje o računarima, a 34 odsto nikada nije koristilo računar, pokazalo je istraživanje statističke agencije Evropske unije „Eurostat” za 2005. godinu, koje je objavio češki statistički zavod u Pragu. Nikakvo iskustvo u radu sa računarima nema 31 odsto muškaraca i 37 procenata žena. Najmanje ljudi koji ne umeju da rade na računaru, odnosno oko osam odsto stanovništva, živi u Danskoj, Švedskoj i Islandu, a najviše računarsko neznanje među članicama EU vlada u Grčkoj, gde se u računare ne razume čak 65 odsto ljudi. Prema „Eurostatu” računar nikada nije koristilo čak 50 odsto Čeha, a od novih država članica EU bolji prosek od Unije imaju Estonija i Slovenija. U Luksemburgu i Islandu, u kojima su građani više obučeni za rad na računarima, čak 42 odsto stanovništva spada u grupaciju sa visokim nivoom osnovnih računarskih znanja, objavile su na svojim internet stranicama praške „Hospodaržske novini”. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
pa dobro,nisu svi obrazovani.
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
uffff...kao da treba neko obrazovanje za kompjuter
|
|
|
| |
|
 |
bane42 Upućeni član

|
Godine: 61
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...

|
|
Pa da znate da treba bar malo ,nemožeš tek tako s neba pa u rebra...
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
ta trecina ljdi je verovatno starija od 55 godina pa nije ni cudo. Ni moja baba nije za kompijuter
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|