www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jevrić: „Zar sam ovo zaslužio?”
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~
::  
Autor Poruka
Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 43

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 6:49 pm    Naslov poruke: Jevrić: „Zar sam ovo zaslužio?” Na vrh strane Na dno strane

Dragoslav Jevrić, golman reprezentacije Srbije i Crne Gore na prethodnom prvenstvu sveta, odlučio je da se više ne odaziva na pozive da brani za nacionalni tim Srbije, ljut zbog načina na koji je saznao da u Uherskem Hradištu neće braniti. „Izuzetno sam razočaran odnosom Zvezdana Terzića, Fudbalskog saveza Srbije, kao i selektora Havijera Klementea, prema meni. Hteo sam još pre utakmice sa Češkom da skinem trenerku i sve napustim, ali olakšaću im posao - više se neću odazivati na poziv u državni tim. Ovo je kraj”, rekao je Jevrić za beogradski dnevnik ´Blic´. Na sastanku pre početka utakmice selektor Klemente je saopštio tim. Jevrić je, kaže, bio u šoku.
„Nisam mogao da verujem. Hteo sam da krenem prema izlazu, da sve napustim, ali sam ispoštovao Duljaja, Koromana, Stankovića, Ilića i Žigića, izvanredne momke sa kojima sam godinama vojevao bitke u reprezentaciji, naravno, i zbog ostalih saigrača to nisam uradio. Seo sam na klupu bez emocija. Sada, mirne glave, tvrdim da su ljudi iz Saveza i selektor krajnje smešni, poneli su se kao pravi amateri. Način na koji su to sve izveli je ispod svakog nivoa! Ja sam reprezentativac četiri godine i smatram da je bilo normalno da počnem utakmicu, nisam ovde od juče, ostavio sam valjda neki trag”, kaže Jevrić.

Jevrić kaže da je „bio red da mu se kaže razlog i da se sve lepo reši” i kaže da je ovo bila njegova prva i poslednja utakmica za reprezentaciju Srbije.

„Završio sam, nema više nikakve priče, stavljam tačku. Neću se više odazivati, eto tako ću olakšati posao Terziću, Klementeu i ostalima. Zar sam zaslužio da niko od njih ne nađe za shodno ni da mi se obrati? Sramota! To što se događa kod nas zaista nije normalno. Ako su mislili da će na taj način da me degradiraju kao čoveka i fudbalera, grdno se varaju, pogrešili su. Evo, obraćam im se da nisu uspeli u tome.”

Dragoslav Jevrić, koji je na golu selekcije Srbije i Crne Gore stajao 43 puta, kaže da neće braniti ni za Crnu Goru i da je njegova odluka konačna. (B92, Blic)

alhemicar
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 09 Maj 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 5:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad je mogao jedan Oliver Kan da sjedi na klupi njemacke na SP - moze i jevric koji je primio 10 golova u 3 utakmice. Ako mu je zao da sjedi na klupi - daleko mu kuca

draganvitas
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 11 Jun 2006
Mesto: Majka Cp6uja

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 21, 2006 12:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tvoj rok trajanja je istekao!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Vesti ~ -> ~ Arhiva - Vesti ~ -> Jevrić: „Zar sam ovo zaslužio?” Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon