:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Najbolja teniserka Srbije Ana Ivanović osvojila je turnir u Montrealu, pošto je u ponedeljak uveče u finalu savladala Švajcarkinju Martinu Higins sa 2:0 (6:2, 6:3). Meč je trajao samo 58. minuta. Posle meča Ana Ivanović izjavila je da je veoma srećna što je pobedila. „Veoma sam sreća i uzbuđena. Zahvaljujem se publici na podršci koju sam imala sve vreme. Zaista sam uživala igrajući na turniru u Montrealu”, rekla je teniserka Srbije. Ona je dodala da se unapred raduje što će i narednih godina igrati na ovom turniru u Kanadi. Turnir u Montrealu igrao se za nagradni fond od 1.350.000 dolara. (Beta)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
zunzi Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 4

|
|
|
Bas sam ponosna na Anu!!!Drago mi je sto je nas tenis na dobrom putu...
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
Super je igrala citave sedmice i zasluzeno osvojila turnir. Samo neka tako nastavi
|
|
|
| |
|
 |
draganvitas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Jun 2006 Poruke: 38 Mesto: Majka Cp6uja

|
|
|
Svaka cast brzo ces ti u top 10!!!Samo napred!!!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|