:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u utorak uveče u Beogradu od ekipe Milana sa 1:2 u revanš utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona. „Crveno-beli” su tako propustili šansu da se plasiraju u Ligu šampiona, pošto su i u prvoj utakmici u Milanu poraženi sa 0:1. Milan ja poveo u 28. minutu golom Felipea Inzagija, a prednost gostiju uvećao je u 79. minutu Klarens Sedorf. Utešni gol za Zvezdu samo minut kasnije postigao je Dušan Đokić. Zvezda će takmičenja na evropskoj sceni nastaviti u prvom kolu Kupa UEFA.
BAJEVIĆ: „NEMAM ZAMERKE NA IGRU”
Trener Crvene zvezde Dušan Bajević zadovoljan je nastupom svog tima u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, uprkos porazu od Milana 1:2. „To što smo izgubili ne znači da oni nisu ispunili naš dogovor. Ja im mogu odati priznanje na požrtvovanju i trudu koji su uložili. Jednostavno, postoje objektivne razlike između timova, ali ja nemam razloga za nezadovoljstvo igrom, već samo rezultatom”.
Bajević je imao reči pohvale i za navijače. „Stvorili su atmosferu za pamćenje. Mislim da je ovaj meč veliki događaj za Zvezdu, Beograd i Srbiju”, rekao je trener „crveno-belih” na relativno kratkoj konferenciji za novinare posle meča. (Beta, B92)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
Bolji tim je zaslzeno prosao dalje. Nas klubski fudbal se srozao na veoma niske grane
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|