:: |
Autor |
Poruka |
nenadmorpheus Just me

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd

|
|
Meni se takodje film svidja, samo prica koja dotice proslost i naravno ratove je malo vec dosadna ali to nije ono sto je glavno u filmu tako da je film dobar.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
 |
vive *plavušica*

|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''

|
|
Meni se film svidja,ima smesnih scena i recenica.
Moja omiljena recenica (citiram)
"Pojela si malog bambija,kravo debela".......xexexexexexe
|
|
|
 |
woolf99 Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288

|
|
Ovaj film bi uvrstio u 5 naših najboljih. Izbor glumaca je ultra dobar. Da budi uspomene na neko prošlo vreme koje nije daleko okliko neki misle ..
|
|
|
|
|
 |
baxuz2001 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2004 Poruke: 117

|
|
Neverovatan film...najbolji glumci,najbolje izvale i sve je naj...stvarno je film ostavio utisak na mene....a sto se tice toga da li je smesan ili tuzan...naravno da je smesan...
|
|
|
|
|
 |
woolf99 Upućeni član

|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288

|
|
Ajde da kažemo da je to tižan film sa nekoliko smešnih scena.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|