:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u ponedeljak u Varšavu gde u sredu igra sa domaćom selekcijom u kvalifikacijama za Prvenstvo Erope 2008. godine. U prvom kolu naša selekcija savladala je Azerbejdžan (1:0), dok su Poljaci, kao domaćini, izgubili od Finske (3:1). „Niko od nas nije zadovoljan igrom protiv Azerbejdžana. Zato nam je bitno da protiv Poljske popravimo utisak. Protivnik zaslužuje poštovanje, a to što su izgubili kod kuće od Finske, koliko sam čuo, nije pokazatelj dešavanja na terenu. Znamo da su sada pod velikim pritiskom, ali i mi imamo svojih problema. Dosta je novih igrača u našoj selekciji, tako da ćemo se praktično uigravati u ovim kvalifikacijama. Neka bude 1:0 za nas i ja ću biti prezadovoljan,” kaže Krstajić.
I napadač Danko Lazović misli da Srbija može do nove pobede.
„Znamo šta nas čeka, Poljaci će gledati da se vade na nama. Imao sam prilike da upoznam Šimkovjaka i Smolareka i znam da su odlični igrači, ali i mi imamo dobru ekipu. Doveli su i novog selektora Lea Benhakera, za kojeg u Holandiji kažu da je jedan od najboljih trenera na svetu, ali i mi imamo Klementea. Treba da se okrenemo sebi i da pokušamo da ponovimo partiju iz Češke. Ubeđen sam da imamo kvalitet da pobedimo i izbacimo Poljsku iz trke za plasman na Evropsko prvenstvo”, optimista je Lazović.
„Nadam se da ćemo osvojiti bar bod. Mnogi misle da ih je poraz od Finaca izbacio ´iz koloseka´. Baš zbog toga mislim da će krenuti silovito od samog početka. Za nas je bitno da izdržimo pritisak u prvih 15-20 minuta, a posle, ako odigramo kako znamo, ni pobeda neće biti daleko,” dodao je Danijel Ljuboja.
Utakmica Poljska–Srbija igra se na stadionu ´Legije´, a počinje u sredu u 20.30. (B92, Blic)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
DeKom Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 01 Sep 2006 Poruke: 183 Mesto: nis

|
|
|
Samo se nadam da ovoga puta Sasha Ilic nece biti izostavljen oz startnih jedanaest!
|
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|