:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Najbolji teniser Srbije Novak Đoković izgubio je u nedelju uveče od Australijanca Lejtona Hjuita sa 0:3 (3:6, 1:6, 2:6), u trećem kolu takmičenja na Otvorenom prvenstvu SAD. Iako je poslednjih dana puno pričao o povredi, Hjuit, koji je u Njujorku trijumfovao 2001. godine, rutinski je savladao našeg najboljeg tenisera i pokazao da je, bez obzira na to što je tek 15. nosilac, jedan od „favorita iz senke”. Đoković je bio 20. nosilac na Otvorenom prvenstvu SAD, a poraz od Hjuita neće bitno uticati na njegov plasman na ATP listi. Nagradni fond Otvorenog prvenstva SAD je 17.000.000 dolara.
KRAJ KARIJERE ZA ANDREA AGASIJA
Legendarni američki teniser Andre Agasi okončao je u nedelju bogatu karijeru. Jedini aktivni teniser koji je osvajao trofeje na sva četiri grend slema (ukupno osam pobeda) poražen je od Nemca Benjamina Bekera u četiri seta. Agasi (36) je sa terena ispraćen dugim ovacijama, na koje je odgovorio kroz suze.
„Na semaforu piše da sam izgubio meč, ali ne piše šta sam dobio. Svih ovih 20 godina vaša podrška mi je pomagala na terenu i van njega. Dali ste mi inspiraciju i volju da uspem. Hvala vam, nikad neću zaboraviti ovo”, rekao je Agasi publici na Artur Eš stadionu.
Posle polučasovne konferencije za medije, novinari su ga pozdravili na isti način. Agasi je novinarima rekao da je zadovoljan što stavlja tačku na karijeru.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
DeKom Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 01 Sep 2006 Poruke: 183 Mesto: nis

|
|
|
Samo da znate da Novak ima bolji start od Roze Federera u karijeri.Federer je tek posle 5god. poceo da pravi prave rezultete.
|
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
| |
|
 |
DeKom Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 49
Datum registracije: 01 Sep 2006 Poruke: 183 Mesto: nis

|
|
Roze Federer je imao losiji start u karijeri od naseg Noleta.Federer je poceo da daje rezultate posle 5god.
Srpski teniser ce tek dokazati da je jedan od najvecih talanata u svetskom tenisu!!
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|