:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Podvodni snimak smrti Stiva Irvina, koji je prekjuče poginuo od uboda ražinim repom, šokantan je i verovatno neće biti emitovan. Džon Stejnton, Stivov menadžer, rekao je novinarima da je snimak, koji je predat policiji, „najgora stvar koju je ikad video”, prenose mediji. „Video sam snimak i šokantan je”, rekao je Stejnton. „Veoma ga je teško gledati, pošto, zapravo, gledate kako neko umire i to je užasno.” Na snimku se vidi kako Stiv roni iznad velike mante i kako se u jednom trenutku ražin rep podiže i ubada ga žaokom u grudi. „Vidi se kako Stiv izvlači žaoku iz grudi trenutak pre nego što je izgubio svest”, ispričao je Stejnton. Snimatelj je posle toga isključio kameru. Stejnton veruje da je Stiv odmah bio mrtav, iako će se to znati tek nakon obavljene obdukcije.
Mediji prenose izjavu predstavnika kompanije za koju je Stiv snimao svoj poslednji film, da se snimak smrti popularnog i omiljenog prirodnjaka i borca za zaštitu životinja verovatno nikad neće pojaviti u javnosti. Ipak, Bili Kembel, predsednik kuće "Discovery Networks", koja poseduje i kanal "Animal Planet", rekao je da je rano da se definitivno kaže da li će se snimak pojaviti u javnosti. „To bi trebalo da odluči Stivova supruga Teri u pogodnom trenutku”, rekao je on. (B92)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
metrocop Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Maj 2006 Poruke: 49

|
|
|
Stvaro je strasno.....Gledao sam cesto njegove emisije na animal planet-u i bio je dobar Istrazivac....ali uvek je mnogo rizikovao....i kod krokodila i zmija....ali evo smrt ga se stigla...Stvarno mi je zao zbog toga...ali sta da se radi....
|
|
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
nema zezancije sa zivotinjama
zao mi covjeka... al sam je kriv...
|
|
|
| |
|
 |
NenadS Administrator i domaćin

|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica

|
|
Voleo sam da gledam njegove emisije, ali uvek je isao po samoj ivici... i eto, to ga je kostalo zivota
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
| |
|
 |
Boky ¤ The King of Kolo ¤

|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner

|
|
|
Bas kao sto nenad rece .. previse je rizicno isao uvek i to ga je upravo kostalo zivota ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
| |
|
 |
zlokortrokor Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 07 Avg 2006 Poruke: 55

|
|
|
sta je to ? otrov neki ?
|
_________________ ***zlokortrokor*** |
|
| |
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
|
igrao se sa razama i to ga je kostalo zivota ruzna smrt zar ne?
|
|
|
| |
|
 |
anabela Iskusni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860

|
|
|
znala sam da će mu se jednom nešto dogodit
|
|
|
| |
|
 |
Georgiev17 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 32

|
|
|
stvarno strasno ,zao mi coveka
|
_________________ Stadion pun,u dimu sve
i zastave se vijore
bubnjeva zvuk odjekuje
Sever u transu luduje
i zapevajte Delije... |
|
| |
|
 |
jasmin stanisavovski Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 1

|
|
|
stvarno mi je zao i hocu da kazem da je bio dobar covek al bog je hteo da ga uzme sebi i tu se nemoze nista pozdrav
|
_________________ kako da snimim MIDI na cd ili mp3 |
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
Bas mi je krivo, jer sam cesto gledala njegove emisije posto su mi bile zanimljive!Covek je stvarno imao petlju za tako nesto i treba mu se odati posebna pocast. Zao mi je i njegove dece, kao i zene.
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|