:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Javnost u Hongkongu bila je šokirana snimkom napravljenim mobilnim telefonom, na kojem se vidi žena koja vodi dvoje dece na lancu. Hongkonški socijalni radnici uspešno su identifikovali ženu koju je snimio slučajni prolaznik dok je šetala svoje dvoje dece vezane lancima po ulicama Hongkonga. Snimak napravljen mobilnim telefonom prošle nedelje prikazuje dvoje dece, oboje mlađe od pet godina, koja su vezana i pričvršćena za majčinu ruku pravim okovima i lancima. Autor je snimak predao socijalnoj službi i iskorišćen je za otkrivanje identiteta preterano stroge majke. Socijalni radnici izjavili su da su decu pregledali lekari i da na njima nisu pronađeni tragovi povreda, te da se sada javne službe trude da pomognu porodici za koju se veruje da je nedavno stigla iz Kine. (Mondo)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
hehe.... jadna djeca
|
|
|
| |
|
 |
ThGamEr Dobro upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 685 Mesto: Svuda po malo

|
|
|
Ima li gdje da se skine taj klip
|
_________________ I am a professional killer, I kill for money,
but you are my friend, I kill you for nothing.
 |
|
| |
|
 |
ja_i_samo_ja Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 104 Mesto: VELIKA GORICA

|
|
|
eto.. to je meni samo dokaz da se bog zna zeznut kad i takvim ljudima da da imaju djecu, a djeca su blagoslov... neki ljudi ne zaslužuju imat vrt u kojem cvijeće raste, a kamoli imat djecu! grozno!!!
|
|
|
| |
|
 |
kumaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 167 Mesto: Subotica

|
|
|
nije normalna proseto bi ja nju malo na lancu pa da vidi kako je
|
|
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
Nisu ti oni zivotinje pa da ih tako vodas po ulici! Strasno!!!
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|