:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Piton duži od četiri metra ugušio je svog vlasnika, dvadesettrogodišnjeg Patrika von Almena iz Lenesvila, Indijana. Mladić, koji je pitona držao kao kućnog ljubimca, rekao je roditeljima da ide do kolibe da ga obiđe. Iako ima desetogodišnje iskustvo u radu s gmizavcima i zmijama, Von Almen je neoprezno, bez ikakve provere, ušao u kolibu, a gladni piton se odmah bacio na njega. Roditelji su ga našli dva sata kasnije, a lekar je konstatovao da je smrt nastupila zbog gušenja i lomljenja rebara koja su probila pluća. Posle uviđaja i obdukcije, policija je zmiju vratila roditeljima, koji će je, pošto ne smeju da je ubiju, verovatno pokloniti zoološkom vrtu. (FoNet)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
[B]eh pa...mogao je i bolje da bira kucnog ljubimca
mene moje zlatne ribice ne mogu nista lose uraditi [B]
|
|
|
| |
|
 |
kacagica Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543

|
|
Sto ga nije ranije nahranio!
Stvarno je glupost drzati pitona za kucnog ljubimca!
ja se plasim zmija, to je moje misljenje
|
|
|
| |
|
 |
anabela Iskusni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860

|
|
|
mislim, neki ljudi se stvarno ponašaju čudno! zamisli toliko riskirat i držat u kući zmijurinu od 4 metra!!!! Ista priča ko s onim 'hrabrim' lovcem na krokodile! Eto kako je sad završio. A sve da bi privukli pažnju, pa eto im sad pažnje
|
|
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
da mi ga je zao - i nije. Kreten je mislio da je piton "cool" kucni ljubimac. Jedna budala manje
|
|
|
| |
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
|
Eto sad roditeljima piton umesto sina, kakav paradoks.
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
|
heh... ja da sam na mestu roditelja.... ubio bih zmiju odmah... pa neka kasnije i idem u zatvor zbog toga...
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|