:: |
| Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Italijanska glumica Sofija Loren pristala je da, u 72. godini, pozira naga za Pirelijev kalendar za sledeću godinu. Glumica je potvrdila informaciju italijanskog magazina. „Treba biti odlučan kada želite nešto što vam se dopada i na šta mislite već dugo”, objasnila je glumica fotografiju, koja je najavljena kao „umetnički akt” i na kojoj će na sebi imati samo minđuše sa dijamantima. Sofija Loren proslaviće 72. rođendan 20. septembra, a prema pisanju „Đentea”, glumica se nedavno podvrgla „zdravstvenoj kuri”. Sofija Loren neće biti jedina koja će skinuti odeću na stranicama kalendara, koji dobija samo 40.000 klijenata, preprodavaca i ličnosti koje odabere proizvođač pneumatika.
Prema pisanju italijanskih medija, na Pirelijevom kalendaru za 2007. pojaviće se i Španjolka Penelope Kruz, Britanka Naomi Vots, Amerikanka Hilari Svonk i Francuskinja Lu Doajon, inače kćerka Džejn Birkin.
Fotografije Sofije Loren, koje su snimili Holanđani Inez van Lamsverde i Vinod Matadin su „veoma lepe i snimljene su da bi gradile mit o La Loren”, rekla je glumičina prijateljica Silvija Damijani, jedna od malobrojnih koje su videle fotografije.
Korijere dela sera objavio je fotografiju obučene Sofije Loren, jedan od probnih snimaka pred aktove za kalendar. Na tim fotografijama, glumica leži na krevetu, obučena u crni kombinezon i umotana u čaršav.
Italijanska zvezda zavela je generacije providnom kućnom haljinom u filmu „Brak na italijanski način” Vitorija de Sike i striptizom pred Marčelom Mastrojanijem, u, takođe De Sikinom, filmu „Juče, danas, sutra”, koji je ponovila 30 godina kasnije u „Visokoj modi” Roberta Altmana.
Sofija Loren dobila je 1962. Oskara za najbolju glumicu u filmu "Chochara", a 1990. nagradu američke akademije za film za životno delo. (Beta)
|
| |
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
jes' da bakuta izgleda fenomenalno za svoje godine........al' sto je mnogo......mnogo je.........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
| |
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
|
Sofija Loren je jedna od najlepsih zena sveta i njen potez me uopste ne cudi
|
|
|
| |
|
 |
Mr. Bond IntruderSRB™

|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd

|
|
|
Misko brate, pa da je i miss - u 72. godini ? Neke se uozbilje, neke nikad!
|
|
|
| |
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
|
Nema veze koliko ima godina,mene iskreno nece fascinirati nijedna njena fotka jer ona ipak ima 72,ali zato staru gardu hoce svakako,nije ona za dzabe bila u svojim vremenima san snova svakog muskarca
|
|
|
| |
|
 |
shvabaa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 30 Jul 2006 Poruke: 5

|
|
|
a gde moze da se vidi ta njena slika? hehe
|
|
|
| |
|
 |
ivonas Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 120

|
|
Ufff... te zvezde bas preteruju
Koliko god da je bila lepa i zgodna godine cine svoje, tako da sumnjam da su to bas mnogo lepe fotografije
Ali naravno, kompijuterska obrada je svemoguca
|
|
|
| |
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
ma mozemo samo da joj zavidimo
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
| |
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
|
očajan potez, zaista, mislim da to nisu godine za takvo slikanje, mislim nemam ništa protiv starijih ljudi ali ipak sve ima svoje granice
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|