:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Meksikanac težak 550 kilograma, koga smatraju najtežim čovekom na svetu, biće uskoro operisan u bolnici u Modeni, gde će mu biti izvršena liposukcija, preneli su italijanski mediji pozivajući se na bolničke izvore. Manuel Uribe Garsa (Garza) (40), visok je 1,90 metara i boluje od gojaznosti već 20 godina i nije više u mogućnosti da se kreće. „Za nekoliko dana će biti održan sastanak o određivanju detalja hospitalizacije i pripreme hirurškog zahvata”, izjavio je italijanski lekar Đankarlo DeBernardinis. Prema njegovim rečima, najveći problem u bolnici je priprema za operaciju, jer će biti neophodni hirurški instrumenti veći od uobičajenih. DeBernardinis je rekao da će pored liposukcije (uklanjanja sala) pacijent imati i operaciju „umanjivanja apsorpcije hrane u stomaku” i dodao da će Uribe za dve godine izgubiti dosta na težini. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
colosos Upućeni član

|
Datum registracije: 04 Jul 2005 Poruke: 302 Mesto: Pozarevac

|
|
|
auuuuuuu, kako ce da ga podignu kad ne moze da se krece, i koji operacioni sto moze da izdrzi pola tone??? E ovo josh nisam cuo, zaista zvuci u najmanju ruku neverovatno. Poor mexican, nadam se da ce da ga svedu na 100kg.
|
_________________ "Nasloni svoje vreme na moje,
duže će večnost trajati kada smo zajedno." |
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
hehe... pa ja sam mrvica naspram njega
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
leleeeeeee
morace mu i kozu smanjiti posle liposukcije
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|