:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Vatrogasna služba u Mačerati, 200 kilometara severoistočno od Milana, bila je primorana da razbije vrata i prozore stana i da na silu izbavi iz dobrovoljnog zatočeništva jednu 59-godišnju ženu koja, iz straha od gripa, punih 26 godina nije otvarala ni vrata ni prozore svoga stana. Nesrećna žena, čije ime nije saopšteno, hitno je prebačena u bolnicu. Lekari se, međutim, čude kako je uspela da ostane živa u stanu koji je bio tako dobro zatvoren i zabarikadiran da u njega nije mogao prodreti ni dašak vazduha. Vatrogasci, koji su u stan ušli s gas maskama na licu, jer je smrad bio nepodnošljiv, izjavili su italijanskim medijima da je nesrećna žena bila „kost i koža” - teška samo 30 kilograma, a kosa joj je bila duga više od dva metra! Opstajala je u životu tako što joj je brat, koji je sam nije video više od 10 godina, redovno doturao konzerve pred vrata stana. Brat se, međutim, razboleo i nije više mogao da dolazi, pa je obavestio vlasti, a ove su najzad okončale stradanje žene koja se pre 26 godina na smrt uplašila od epidemije gripa. (RTS)
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
red_devil Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330

|
|
hehe.... pazite se gripe ljudi...
|
|
|
| |
|
 |
please Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava

|
|
ima raznih vrsta ludila
|
|
|
| |
|
 |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
|
svasta.....stvarno ne znam kako neki ljuudi mogu biti tolko glupi
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
|
debil od zene definitivno
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
|
ima nas svakakvih. samo mi nije jasno kako je te limenke hrane unosila u kuću ako nije otvarala ni vrata ni prozore...???
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
pravo je cudo sto je jos ziva
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|