:: |
| Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su sinoć na gostovanju Slovanu u Liberecu sa 0:2 u prvoj utakmici prvog kola Kupa UEFA. Slovan je do vođstva 1:0 stigao u 43. minutu pogotkom Tomaša Frejlaha, a konačan rezultat postavio je Jan Blažek u drugom minutu sudijske nadoknade. Revanš utakmica igraće se 28. septembra u Beogradu, a bolji iz dvomeča plasiraće se u ligašku fazu Kupa UEFA. Slovan Liberec: 24-Čeh, 6-Hamuz, 19-Šinglar, 2-Matula, 17-Janu, 20-Frejlah (od 71. minuta 23-Papušek), 10-Hodur, 7-Bilek, 26-Pudil, 29-Holenda (od 75´ 12-Hohmajster), 11-Pospeh (od 57´ 28-Blažek). Crvena zvezda: 1-Ranđelović, 4-Pantić, 66-Biševac, 13-Tutorić, 14-Trišović, 35-Kastiljo (od 51´ 11-Perović), 7-Milijaš, 32-Milovanović, 17-Georgijev (od 58´ 18-Tadeu), 9-Đokić, 33-Ailton (od 73´ 20-Purović).
BAJEVIĆ ESKIVIRAO KONFERENCIJU ZA NOVINARE
Posle utakmice Dušan Bajević nije se pojavio na konferenciji za novinare, što je obrazloženo time da se loše oseća, odnosno da je želeo malo duže da porazgovara sa svojim igračima u svlačionici.
Umesto Bajevića pred novinare je izašao njegov pomoćnik Boško Đurovski, koji je najpre čestitao Slovanu na zasluženoj pobedi, a zatim ocenio da će Zvezdi biti izuzetno teško da nadoknadi deficit od dva gola u revanšu.
„Ušli smo u ovoj meč loše, previše plašljivo, pa je dosta toga palo na pleća odbrane, koja nije imala adekvatnu pomoć od ostatka tima. Golove smo primili u nezgodnim trenucima, pri kraju oba poluvremena, što dokazuje da nam nedostaje koncentracija. Naravno da još imamo šanse, ali biće jako teško nadoknaditi ovaj zaostatak za dve nedelje pred našim navijačima”, rekao je Đurovski.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
|
zalosno, jadni, bjedno, pateticno, amaterski. Od Zvezde je i definitivno stalo samo ime i navijaci
|
|
|
| |
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
|
Mislim da je Zvezda svoje odigrala u Evropi ove godine. Bolje je da ispadnu sada jer ako uđu u grupe opet će biti razočarenja jer će skoro cijela ekipa da ode i nevidim neke igrače koji će ih zamjeniti...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
| |
|
 |
80Moma Upućeni član

|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 455 Mesto: Kac

|
|
|
Bruka zalost i sve otalo sto ide s tim.Ali kako ste ih pobedili na pripremama 3:0 da mi je znati???????
|
_________________ "Mi pamtimo BARI a vi Fljarmuntari" |
|
| |
|
 |
alhemicar Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412

|
|
| 80Moma je napisao/la sledeće: | | Bruka zalost i sve otalo sto ide s tim.Ali kako ste ih pobedili na pripremama 3:0 da mi je znati??????? |
Zigic - 2 gola i asistencija
|
|
|
| |
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|