:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
stanes sto cvrsce na noge i "udaris sebi samar" najveci sto mozes da se osvestis i da shvatis da mozes dalje...i zakoracas..prvo nesigurno, bas kao bambi na ledu..i padnes jedanput, drugi put..pa ustanes i nastavis dalje.....sve smelije...i onda shvatis da si neko sasvim drugi..neko ko je ojacao zahvaljujuci svom najvecem porazu...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
Gravedigger_girl_4ever Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 124

|
|
Sve ima svoj rok trajanja.
Razlika je u tome kako, ko i sta prihvata....
|
_________________ Grobarka |
|
|
|
 |
nenaantena Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............

|
|
kada nekoga prestanemo da volimo pojavice se neko drugi koga cemo voleti ..... a i ako vise ne budemo voljeni pa i to se da preziveti ........ uvek se u zivotu desavaju neplanirane stvari zato ne treba razbijati glavu oim sto bi moglo da se desi
|
|
|
|
|
 |
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121

|
|
kada prestane ljubav hvala bogu ne umiremo vec smo razocarani a kada se najmanje nadamo naici cemo na neku drugu ljubav
|
|
|
|
|
 |
tasevska Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Jul 2006 Poruke: 57 Mesto: Bitola

|
|
Kad ljubav nestane onda i svet bi nestao. Ne postoji dan bez noc i covek bez ljubavi. Ljubav je svuda oko nas.
|
|
|
|
|
 |
romeomarkovic Otrov za cure

|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 1055

|
|
Covek nije ljubav. Ljubav nije covek. I bez mene bice ljubavi. I ja cu biti bez ljubavi. Treba ici dalje...
|
|
 |
sjena23 ~Shadow Lady In Love~

|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824

|
|
ako nas dovoljno povrijede, malo boli , ali život ide dalje, on nikog ne čeka , velika vjerojatnost da ćemo upoznat bolju osobu
|
|
|
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Pa kad se prestane da voli,znaci da ta osoba nije bila za tebe...
|
|
|
|
|
 |
sandricicak *mama 2 andjela*

|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

|
|
ako ljubav prestane,produzi dalje...
|
|
 |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
Ljubav ne prestaje samo se vremenom menja!!!
1.Par = ljubavnici!
2.Par = prijatelji!
3.Par = brat i sestra!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
 |
Vampirela Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
mozda zvucim previse romanticno...ali ja mislim da ona prava ljubav ne moze da umre. pogledajte oko sebe stare bracne parove od po 60 godina...drze se za ruke i dusu bi prodali za onog drugog. ...neko je na forumu pricao o bolesnoj starici koju je muz cijelo vrijeme drzao za ruku...te ljubavi ne umiru.
...a sve ostalo...nisu prave ljubavi
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
SONJICA-ZMAJCHE Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Jun 2006 Poruke: 47

|
|
dalibord5 je napisao/la sledeće: | Trazimo novu ljubav.Ljudi se menjaju...treba voleti ljubav samu. |
slazem se!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|